Πασχαλάκης: Έκλεισε στην Αλ Νασρ, σύμφωνα με ΜΜΕ της Αραβίας

Πασχαλάκης: Έκλεισε στην Αλ Νασρ, σύμφωνα με ΜΜΕ της Αραβίας

Newsroom
Πασχαλάκης: Έκλεισε στην Αλ Νασρ, σύμφωνα με ΜΜΕ της Αραβίας

bet365

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από τη Σαουδική Αραβία ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έχει συμφωνήσει με την Αλ Νασρ για τριετές συμβόλαιο, με απολαβές 1,8 εκατομμύρια ευρώ.

Μετά από μια πενταετία στην Τούμπα ο Αλέξναδρος Πασχαλάκης έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ και αναζητεί τον νέο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Δημοσιεύματα από την Τουρκία τον «συνέδεσαν» τις προηγούμενες μέρες, με την Αντάλιασπορ και την Αλάνιασπορ, όμως φαίνεται πως ο διεθνής τερματοφύλακας θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία.

Σύμφωνα με τα αραβικά ΜΜΕ ο 32χρονος «πορτιέρε» συμφώνησε με την Αλ Νασρ για τριετές συμβόλαιο με απολαβές 1,8 εκατομμύρια ευρώ. Η διοίκηση της ομάδας έψαχνε ξένο τερματοφύλακα για τη νέα σεζόν και είχε επαφές με αρκετούς διαλέγοντας τον καλύτερο, όπως τονίζουν οι Σαουδάραβες.

Tη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Πασχαλάκης κατέγραψε 54 συμμετοχές με τον ΠΑΟΚ και κράτησε ανέπαφη την εστία του 20 φορές. Συνολικά αγωνίστηκε με τους Θεσσαλονικείς σε 178 ματς και πανηγύρισε ένα πρωτάθλημα και τρία κύπελλα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα