ΠΑΟΚ για Πασχαλάκη - Βαρέλα: «Πραγματικοί ηγέτες, ποτέ δεν λες αντίο»

ΠΑΟΚ για Πασχαλάκη - Βαρέλα: «Πραγματικοί ηγέτες, ποτέ δεν λες αντίο»

Newsroom
ΠΑΟΚ για Πασχαλάκη - Βαρέλα: «Πραγματικοί ηγέτες, ποτέ δεν λες αντίο»

bet365

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δημοσίευσε μια φωτογραφία στα social media που δείχνει τους Φερνάντο Βαρέλα και Αλέξανδρο Πασχαλάκη να έχουν ένα ξεχωριστό τετ-α-τετ με τον προπονητή τους, Ραζβάν Λουτσέσκου.

Φερνάντο Βαρέλα και Αλέξανδρος Πασχαλάκης αποτελούν παρελθόν από τον ΠΑΟΚ, με τον Ιβάν Σαββίδη να τους ευχαριστεί θερμά για την μεγάλη τους προσφορά στην ομάδα και να τους αποχαιρετά.

Ο κύκλος για τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές έκλεισε έχοντας γράψει τη δική τους ιστορία. Βαρέλα και Πασχαλάκης είχαν ένα ξεχωριστό τετ-α-τετ με τον προπονητή τους, Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον ΠΑΟΚ να σχολιάζει μέσα από τα social media:

«Δεν λες ποτέ αντίο, σε ανθρώπους που έγραψαν ιστορία. Θα είστε για πάντα μέλη της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Πραγματικοί ηγέτες και θρύλοι», αναφέρεται χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας.

@Photo credits: PAOKFC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα