Άρης: Κοντά σε συμφωνία με τον Ισπανό Πέρε Πονς

Άρης: Κοντά σε συμφωνία με τον Ισπανό Πέρε Πονς

Άρης: Κοντά σε συμφωνία με τον Ισπανό Πέρε Πονς

bet365

Ο Άρης βρίσκεται μια ανάσα από την τελική συμφωνία με τον 27χρονο Ισπανό αμυντικό χαφ Πέρε Πονς ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Αλαβές.

Η ενίσχυση του άξονα της μεσαίας γραμμής εντάσσεται στις προτεραιότητες του Άρη ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας για την επόμενη χρονιά και πέραν της νέας προσπάθειας που κάνουν οι «κίτρινοι» για την απόκτηση του Πάπε Σέικ Ντιόπ, πληροφορίες του Gazzetta αναφέρουν ότι είναι μια ανάσα από την τελική συμφωνία με τον Πέρε Πονς. Στην πραγματικότητα, σε προφορικό το επίπεδο τα έχουν βρει σε όλα με τον Ισπανό αμυντικό χαφ σε σημείο μάλιστα να είναι αποκλειστικά στην ευχέρειά τους η μεταφορά της προφορικής συμφωνίας σε μια… κόλλα χαρτί.

Ο 27χρονος αμυντικός χαφ έμεινε ελεύθερος από την Αλαβές καθώς πέραν της ολοκλήρωσης του συμβολαίου του, η τελευταία υποβιβάστηκε από τη La Liga. Η Αλαβές τον είχε αποκτήσει το καλοκαίρι του 2019 από τη Χιρόνα έναντι ποσού 2.000.000 ευρώ. Ακολούθησαν τρεις γεμάτες σεζόν στη La Liga. Είχε προηγηθεί η παρθενική χρονιά του στην κορυφαία ισπανική κατηγορία με τη φανέλα της Χιρόνα μέσω της οποίας εξάλλου συστήθηκε στο φίλαθλο κοινό της πατρίδας του. Για την ακρίβεια, με τη Χιρόνα αγωνίστηκε σε 211 παιχνίδια.

Με την Αλαβές είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην πρώτη του σεζόν (2019-20) και υποστηρικτικό στις δύο χρονιές που ακολούθησαν. Πέρυσι έπαιξε σε 28 παιχνίδια (σ. σ. στα 17 ήταν βασικός) και χρησιμοποιήθηκε τόσο ως αμυντικός χαφ όσο και ως κεντρικός χαφ. Το συμβόλαιό του με την Αλαβές λήγει στα τέλη του μήνα και πρόσφατα ο ισπανικός Τύπος έγραψε για το ενδιαφέρον της Χιρόνα να τον επαναφέρει στις τάξεις της. Ωστόσο, ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Άρης έχει συμφωνήσει προφορικά με τον παίκτη και είναι στο χέρι του η ενεργοποίηση αυτής της συμφωνίας. Ενδεχομένως αυτό θα εξαρτηθεί από την εξέλιξη της υπόθεσης του Πάπε Σέικ ο οποίος αποτελεί τον βασικό στόχο για τον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα