Παναθηναϊκός: Ανακοινώθηκε η ανανέωση του Χουάνκαρ

Παναθηναϊκός: Ανακοινώθηκε η ανανέωση του Χουάνκαρ

Newsroom
Παναθηναϊκός: Ανακοινώθηκε η ανανέωση του Χουάνκαρ

bet365

Ολοκληρώθηκε και τυπικά η ανανέωσης της συνεργασίας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Χουάνκαρ ως το 2024 με την επίσημη ανακοίνωση των Κυπελλούχων Ελλάδος.

Από το απόγευμα του Σαββάτου το Gazzetta σας ενημέρωσε για την υπογραφή του νέου συμβολαίου του Χουάνκαρ και πλέον ήταν η σειρά του Παναθηναϊκού για να επισημοποιήσει την ανανέωση της συνεργασίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ανανέωση συμβολαίου του Χουάνκαρ! Ο Ισπανός αριστερός μπακ υπέγραψε το νέο συμβόλαιο του, με το οποίο παραμένει στο Τριφύλλι έως το 2024.

Ο Χουάν Κάρλος Πέρεθ Λόπεθ, ή πιο απλά Χουάνκαρ, εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2020. Με τη φανέλα του Τριφυλλιού έχει αγωνιστεί σε 62 αναμετρήσεις και έχει πετύχει δύο γκολ, όντας βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της ομάδας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα