«Για τη Νέα Τούμπα υπάρχει η εγγύηση του Ιβάν Σαββίδη» (vid)

«Για τη Νέα Τούμπα υπάρχει η εγγύηση του Ιβάν Σαββίδη» (vid)

«Για τη Νέα Τούμπα υπάρχει η εγγύηση του Ιβάν Σαββίδη» (vid)

bet365

Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στo ΟΠΕΝ, τοποθετήθηκε εκ νέου για το πρότζεκτ της Νέας Τούμπας.

Ο Κυριάκος Κυριάκος αναφέρθηκε στα βήματα που έγιναν μέχρι τώρα για το νέο γήπεδο, στάθηκε στη διαδραστικότητα της σημερινής Τούμπας με τον κόσμο του ΠΑΟΚ και επισήμανε την «εγγύηση» που ακούει στο όνομα του Ιβάν Σαββίδη, σ' ότι αφορά τα επόμενα βήματα που πρέπει να γίνουν αναφορικά με την κατασκευή της Νέας Τούμπας.

«Σήμερα βρισκόμαστε εδώ, να μιλάμε δηλαδή για μία νέα Τούμπα, γιατί αποτέλεσε στόχο του Ιβάν Σαββίδη. Πριν από μερικά χρόνια φαινόταν αδιανόητο, ακόμα και εμείς είχαμε αμφιβολίες για το αν μπορεί το όλο θέμα να φτάσει στο τέλος του δρόμου. Ωστόσο, με την καθοδήγηση και το πείσμα του Ιβάν Σαββίδη, αλλά και την σκληρή δουλειά όλων όσων εργάστηκαν, το όνειρο γίνεται πραγματικότητα.

Είναι ένα ιστορικό γεγονός, πολύ σημαντικό τόσο για τον ΠΑΟΚ όσο και για την ίδια τη Θεσσαλονίκη. Είναι ένα γεγονός που μας φέρνει μεγάλη χαρά, καθώς άνοιξε η πόρτα και ο καθένας πλέον ξέρει τις ευθύνες του για να δημιουργηθεί ένα υπερσύγχρονο γήπεδο, το οποίο έχει ανάγκη και η πόλη. Προσπαθήσαμε όλος αυτός ο χρόνος είναι κερδισμένος και όχι χαμένος χρόνος. Τρέξαμε τον διαγωνισμό και θα υπάρξει σύμπραξη ελληνικών και ξένων εταιριών, οι οποίες μέσα σε 2-3 μήνες έχουν την υποχρέωση να μας παρουσιάσουν τα πρώτα σχέδια. Όπως έχουμε πει, το θέμα του γηπέδου θα τεθεί σε δημόσια διαβούλευση, θέλουμε να υπάρχει διαδραστικότητα. Η Τούμπα έχει μια διαδραστικότητα με τον κόσμο της από τη δεκαετία του πενήντα. Προφανώς η χρηματοδότηση τώρα δεν είναι απαραίτητη τώρα, αλλά η συμμετοχή του και η αγάπη του για αυτό που πάει να χτιστεί είναι απαραίτητη», ανέφερε αρχικά το στέλεχος του Δικεφάλου» και πρόσθεσε:

«Για το νέο γήπεδο, υπάρχει η εγγύηση του Ιβάν Σαββίδη. Αυτός εγγυάται πως όλα θα γίνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θεωρούμε εφικτό ο ΠΑΟΚ να μπει στο νέο του σπίτι το 2026, θα είναι κάτι δυνατό συμβολικά θα είναι σαν ένα πρωτάθλημα, στη συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυσή του. Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει όλοι να τρέξουν με τους ρυθμούς του ΠΑΟΚ».

Ανοικτό παραμένει το ζήτημα του Καυτανζογλείου για το οποίο ο Κυριάκος Κυριάκος τόνισε:

«Το μόνο που βρίσκαμε ήταν προσχώματα και δικαιολογίες τις κακιάς ώρας για να μην φτάσουμε στο επίπεδο της συμφωνίας. Δεν θεωρώ ότι αυτό έχει να κάνει με τη διοίκηση του Καυτανζογλείου, θεωρούμε ότι αυτό έχει να κάνει με τον πολιτικό της προϊστάμενο . Δεν υπήρχε η ζέση να δοθεί λύση σε αυτό το πρόβλημα. Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει προφανώς όλα τα βήματα που χρειάζεται για να έχει εναλλακτική έδρα. Αφού δεν γίνεται εντός πόλης, ακόμα και εκτός αυτής».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα