Ολυμπιακός: Αναζητείται η κατάλληλη φόρμουλα για την αποχώρηση του Φορτούνη (vid)

Ολυμπιακός: Αναζητείται η κατάλληλη φόρμουλα για την αποχώρηση του Φορτούνη (vid)

Ολυμπιακός: Αναζητείται η κατάλληλη φόρμουλα για την αποχώρηση του Φορτούνη (vid)

bet365

Ο Κώστας Φορτούνης με βάση τα δεδομένα που διαμορφώνονται αυτήν τη χρονική περίοδο δύσκολα θα είναι και τη νέα χρονιά στον Ολυμπιακό.

Ο 29χρονος Κώστας Φορτούνης φυσικά και δεσμεύεται με τον Ολυμπιακό με συμβόλαιο.

Ωστόσο τα τελευταία 24ωρα τα μηνύματα δεν δείχνουν τόσο θετικά για εκείνον και την παραμονή του με την πληροφορία που κυριαρχεί να είναι πως ο Μαρτίνς δεν θα τον έχει στα πλάνα του για την προετοιμασία (κάτι που έχει διαρρεύσει και για παίκτες όπως ο Λαλά). Από τη στιγμή που ο παίκτης δεν αναμένεται να υπολογίζεται με τις τωρινές συνθήκες πρέπει να υπάρξει λύση.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός βρίσκεται από το 2014 στον Ολυμπιακό και ως γνωστόν έχει... λαβωθεί σε επίπεδο καριέρας με δύο χιαστούς (δύο δηλαδή πολύ σοβαρούς τραυματισμούς) και δύο χειρουργεία. Έχει 266 αγώνες στον σύλλογο και 79 γκολ αλλά και 77 ασίστ. Ο Φορτούνης έχει συμβόλαιο έως το 2023 και εφόσον αποχωρήσει θα πρέπει είτε να πουληθεί είτε να δοθεί δανεικός (για να αποχωρήσει και τυπικά πλέον του χρόνου πράγμα όχι τόσο πιθανό), εκτός και εάν βρεθεί άλλη φόρμουλα (να φύγει ελεύθερος). Πάντως το πλέον λογικό θα είναι μία πώληση για μία υπόθεση πάντως που δεν είναι τόσο απλή και εύκολη, όπως έχει επισημανθεί ξανά.

Με τον Ολυμπιακό έχει 5 πρωταθλήματα και 2 Κύπελλα. Και στο παρελθόν είχε υπάρξει πιθανότητα αποχώρησης (για να βρεθεί στην Τουρκία και το πρωτάθλημα της γειτονικής χώρας) αλλά εν τέλει αυτό δεν είχε συμβεί.

Ο παίκτης βέβαια πρέπει να ζυγίσει και τα δεδομένα του. Και αυτό διότι έχει οικογένεια και παιδί, οπότε οι όποιες αποφάσεις του θα συνδέονται και με τους δικούς του ανθρώπους.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα