Ενδιαφέρον της Σίβασπορ για τον Μπαντού Ντιαγέ

Ενδιαφέρον της Σίβασπορ για τον Μπαντού Ντιαγέ

Newsroom
Ενδιαφέρον της Σίβασπορ για τον Μπαντού Ντιαγέ

bet365

Φαίνεται ότι το παρελθόν του Μπαντού Ντιαγέ στην Τουρκία είναι ο οδηγός για το μέλλον καθώς μετά την Ντεμίρσπορ ενδιαφέρον για την απόκτησή του εκδήλωσε και η Σίβασπορ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «fotomac», το ενδιαφέρον της Κυπελλούχου Τουρκίας είναι ζωηρό και μάλιστα σημειώνεται ότι ήδη υπήρξε επαφή του προπονητή της τουρκικής ομάδας με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Μαζί με την υπόθεση απόκτησης βασικού επιθετικού, η περίπτωση του Μπαντού Ντιαγέ μπήκε σε καθεστώς προτεραιότητας – σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα – καθώς η Σίβασπορ θα αγωνιστεί στην προκριματική φάση του Europa League και θέλει να επισπεύσει τις κινήσεις για την ενίσχυσή της.

Οι Τούρκοι γράφουν για τη δέσμευση του 31χρονουν Σενεγαλέζου μέσου με τον Άρη και την ανάγκη να έρθει σε επαφή με τους «κίτρινους» η Σίβασπορ ούτως ώστε να αποκτηθούν τα δικαιώματα του παίκτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα