«Ο Άρης έκανε πρόταση στον Ελ Χατζί Μπα»

«Ο Άρης έκανε πρόταση στον Ελ Χατζί Μπα»

Newsroom
«Ο Άρης έκανε πρόταση στον Ελ Χατζί Μπα»

bet365

Ξένο δημοσίευμα θέλει τον Άρη να κατάθεσε πρόταση στον 29χρονο διεθνή Μαυριτανό μέσο Ελ Χατζί Μπα αλλά δεν επιβεβαιώνεται το ενδιαφέρον από τους «κίτρινους».

Ο Ελ Χατζί Μπα αποχωρεί από τη γαλλική Γκινκάμπ έπειτα από μια γεμάτη αγωνιστική σεζόν με 29 συμμετοχές και δύο γκολ και σύμφωνα με το «Footmercato.net», ο Άρης του κατέθεσε πρόταση συνεργασίας.

Ωστόσο, αυτή η πληροφορία δεν επιβεβαιώνεται από τους «κίτρινους», για την ακρίβεια ο διεθνής Μαυριτανός μέσος φαίνεται ότι δεν βρίσκεται στις βασικές επιλογές τους για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής.

Ο Μπα αγωνίστηκε στη Γκινκάμπ στην τελευταία τριετία αλλά η σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν η μοναδική όπου μέτρησε μεγάλο αριθμό αγώνων.

Προηγήθηκαν οι συνεργασίες του με τις Λανς, Χάβρη, Στάμπαεκ.

@Photo credits: Associated Press

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα