Ολυμπιακός: Οι αλλαγές σε θέσεις - κλειδιά στην ΠΑΕ και τα δεδομένα για Ντε Σάνκτις - Μοντέστο

Ολυμπιακός: Οι αλλαγές σε θέσεις - κλειδιά στην ΠΑΕ και τα δεδομένα για Ντε Σάνκτις - Μοντέστο

Ολυμπιακός: Οι αλλαγές σε θέσεις - κλειδιά στην ΠΑΕ και τα δεδομένα για Ντε Σάνκτις - Μοντέστο

bet365

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε ένα σταυροδρόμι αποφάσεων για κομβικές θέσεις για τη νέα χρονιά με τον Ντε Σάνκτις να προβάλλει ως το φαβορί για σημαντικό πόστο στην ΠΑΕ.

Σε αυτή τη φάση οφείλουμε να καταγράψουμε πως ο Ολυμπιακός δεν επιβεβαιώνει το παραμικρό, ούτε τοποθετείται για κάτι πάνω σε όσα ακούγονται, γράφονται και μεταφέρονται. Ούτε σε ότι αφορά στον βετεράνο γκολκίπερ της Ρόμα, που είχε και μία θητεία στον σύλλογο ως στέλεχός του, ούτε για τον Μοντέστο και την επικείμενη ένταξή του στη Μόντσα, σύμφωνα με τα ιταλικά ρεπορτάζ.

Αυτό που φαίνεται να προκύπτει από το ρεπορτάζ είναι πως ο Ντε Σάνκτις θα αναλάβει σημαντικό / κομβικό πόστο στην ΠΑΕ Ολυμπιακός. Πως είναι φαβορί για μία σημαντική θέση στην ομάδα. Κατά άλλες ιταλικές πηγές του Γενικού Διευθυντή (θέση που έχει η Λίνα Σουλούκου) και κατά άλλες του τεχνικού διευθυντή (θέση που κατέχει ο Βασίλης Τοροσίδης). Είναι κάτι που θα ξεκαθαριστεί από πλευράς Ολυμπιακού.

Ο Μόργκαν Ντε Σάνκτις υπήρξε γκολκίπερ με καριέρα πίσω του αλλά και αρκετούς τίτλους. Ως στέλεχος δεν έχει κάνει τόσα πολλά πράγματα και το background του έχει να κάνει κυρίως με τη Ρόμα. Έχει αγωνιστεί σε Γιουβέντους, Ουντινέζε, Σεβίλλη, Γαλατά, Νάπολι, Μονακό και Ρόμα και ξεκίνησε από τις υποδομές της Πεσκάρα.

Τώρα για το θέμα του Μοντέστο. Οι Ιταλοί επιμένουν πως το στέλεχος του Ολυμπιακού επί σειρά ετών (που έχει δουλέψει και στη Φόρεστ και είχε ρόλο και εκεί) θα αποχωρήσει (για τη Μόντσα). Μία τέτοια εξέλιξη (που αυτή τη στιγμή δείχνει πως το πιθανότερο είναι να γίνει πράξη) σημαίνει πως θα πρέπει να καλυφθεί η θέση του υπεύθυνου scouting στον Ολυμπιακό ενώ μπορεί να επηρεαστεί και ο Ανιγκό με την ομάδα του που θα έφτιαχναν ένα νέο project για την Ακαδημία των Πειραιωτών (διότι ο Ανιγκό είναι σαν ένα team με τον Μοντέστο).

Ο Φρανσουά Μοντέστο (άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού και στέλεχός του για χρόνια) είναι στέλεχος - κλειδί για μεταγραφές και παρακολούθηση παικτών, οπότε η όποια διάδοχη λύση έχει μεγάλη σημασία. Εφόσον κλείσει ο Ντε Σάνκτις ενδεχομένως να πέσει το βάρος σε αυτόν για να φέρει τον επόμενο ή να κληθεί ο Ντε Σάνκτις να καλύψει και αυτό το κενό. Το σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός έχει μπει σε μία περίοδο με αλλαγές εντός της ΠΑΕ, όπως είχαμε αναφέρει και παλαιότερα. Αλλαγών που μπορεί να επηρεάσουν και άλλα πρόσωπα.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα