«Ήταν στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό ο Ντε Σάνκτις, στη λίστα κι ο Σαμπατίνι»

«Ήταν στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό ο Ντε Σάνκτις, στη λίστα κι ο Σαμπατίνι»

«Ήταν στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό ο Ντε Σάνκτις, στη λίστα κι ο Σαμπατίνι»

bet365

Ο Ντε Σάνκτις είναι το φαβορί για να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή στον Ολυμπιακό, ενώ στη λίστα είναι κι ο Σαμπατίνι.

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο και μετρ των μεταγραφών, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο Ολυμπιακός θέλει να αλλάξει τον τεχνικό του διευθυντή με τον Μόργκαν Ντε Σάνκτις να είναι το φαβορί για να αναλάβει ρόλο στην ομάδα και να πιάσει άμεσα δουλειά.

Μάλιστα, το εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρει πως ο άλλοτε τερματοφύλακας των Γιουβέντους, Νάπολι, Ουντινέζε και όχι μόνο ήταν στην Αθήνα για τρεις μέρες όπου και συναντήθηκε με ανθρώπους του Ολυμπιακού και πλέον περιμένει απάντηση για να δει αν... πήρε τη δουλειά.

Θυμίζουμε ότι ο 45χρονος ήταν μέχρι τον περασμένο Φεβρουάριο ο τιμ μάνατζερ της Ρόμα και στη συνέχεια ήταν το δεξί χέρι του Τιάγκο Πίντο.

Ωστόσο, οι πρωταθλητές Ελλάδας, όπως αναφέρει το δημοσίευμα έχουν στη λίστα τους και τον Βάλτερ Σαμπατίνι, αλλά ο Ντε Σάνκτις είναι στην pole position.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα