Ολυμπιακός: Τα τρία «αγκάθια» της περίπτωσης του Ρόνι Λόπες

Ολυμπιακός: Τα τρία «αγκάθια» της περίπτωσης του Ρόνι Λόπες

Ολυμπιακός: Τα τρία «αγκάθια» της περίπτωσης του Ρόνι Λόπες

bet365

Ο Ρόνι Λόπες θα απασχολούσε τον Ολυμπιακό με αρκετά εάν στην υπόθεσή του και ενώ υπάρχουν τουλάχιστον τρία βασικά... αγκάθια.

Ο Ρόνι Λόπες ήταν ως γνωστόν δανεικός στον Ολυμπιακό από τη Σεβίλλη. Στην περσινή χρονιά αποκτήθηκε για βασικός εξτρέμ (ή και ακόμα και να βοηθήσει ως δεκάρι ή πιο περιφερειακός παίκτης), ωστόσο δεν γοήτευσε αγωνιστικά με εξαίρεση το κλείσιμο της σεζόν, όπου είχε τη γκολάρα με ΠΑΣ και έβγαλε ένα πιο θετικό πρόσημο σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα (στα play offs σκόραρε και με ΠΑΟΚ).

Για τον Ρόνι Λόπες υπάρχουν τρία βασικά... αγκάθια ή προβλήματα εάν θέλετε. Πρώτον το μεγάλο συμβόλαιό του. Ο Ολυμπιακός έδινε 1.4 εκατ. ευρώ για το μισό συμβόλαιο του παίκτη. Δεύτερον η στάση της Σεβίλλης, όπου ανήκει. Σίγουρα δεν τον θέλει αλλά πόσο απλό και εύκολο είναι να αφήσει ελεύθερο έναν παίκτη για τον οποίο δαπάνησε ποσό - ρεκόρ; Και τρίτο σε σχέση με τον Ολυμπιακό η περσινή του χρονιά που δεν ήταν καν μέτρια προς καλή αλλά αρκετά κακή με κάποιες αγωνιστικές εκλάμψεις.

Ο Ολυμπιακός εάν θα έμπαινε στη διαδικασία να ασχοληθεί ξανά με τον Πορτογάλο winger (διεθνής Πορτογάλος αν και Βραζιλιάνος) θα ήταν μόνο με ευνοϊκούς οικονομικά όρους. Το πιθανότερο με έναν νέο δανεισμό και άλλα δεδομένα για το συμβόλαιό του. Και αυτό όμως δεν φαντάζει τόσο σίγουρο. Ο Λόπες σε σχέση με τον Ολυμπιακό είχε 27 συμμετοχές με 4 γκολ και 4 ασίστ στην αμέσως προηγούμενη χρονιά.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα