ΠΑΟΚ: Ο Κουαλιάτα και η «ασπρόμαυρη» φανέλα με το «10»

ΠΑΟΚ: Ο Κουαλιάτα και η «ασπρόμαυρη» φανέλα με το «10»

ΠΑΟΚ: Ο Κουαλιάτα και η «ασπρόμαυρη» φανέλα με το «10»

bet365

Οι τελευταίες στιγμές του Νίκο Κουαλιάτα στο Μοντεβιδέο, η βράβευση του από τους Γουόντερερς και η φανέλα το «10 στην πλάτη», που πήρε πριν ταξιδέψει για την Ελλάδα και ενταχθεί στον ΠΑΟΚ.

Ο ατζέντης του Mάρτιν Ροντρίγκες προετοιμάζει την έλευση του 23χρονου μεσοεπιθετικού στη Θεσσαλονίκη το ερχόμενο Σάββατο (11/6) προκειμένου να ενταχθεί στη νέα του ομάδα, τον ΠΑΟΚ, που έχει ανακοινώσει με κάθε επισημότητα της απόκτησή του.

Ο Νίκο Κουαλιάτα στις βαλίτσες για το ταξίδι προς την Ελλάδα, ίσως, να έχει και την «ασπρόμαυρη» φανέλα των Γουόντερερς που του δώρισε η διοίκηση της ομάδας από το Μοντεβιδέο.

Τα ξημερώματα της Τρίτης (7/6) ο Κουαλιάτα βρέθηκε για τελευταία φορά στο στάδιο «Viera» και πριν από την αναμέτρηση με τους Μπόστον Ρίβερς (1-2) για το πρωτάθλημα της Apertura τιμήθηκε από τους Γουόντερερς.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Γκαμπριέλ Μπλάνκο, αποχαιρέτισε τον ταλαντούχο 23χρονο μεσοεπιθετικό χαρίζοντας τη φανέλα με το Νο 10 πριν αναχωρήσει για την Ελλάδα.

Ο Νίκο Κουαλιάτα καταχειροκροτήθηκε από τους φιλάθλους των Γουόντερερς, πάντως δεν είναι σίγουρο ότι και στον ΠΑΟΚ θα παίζει με το «10 στην πλάτη», καθώς αυτή ανήκει στον Τόμας Μουργκ.

Εκτός κι αν ο Αυστριακός του την παραχωρήσει ή αποχωρήσει αυτό το καλοκαίρι…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα