ΠΑΟΚ: «Ο Μπότο ήθελε να πάρει τον Κουαλιάτα από τον Ιανουάριο»

ΠΑΟΚ: «Ο Μπότο ήθελε να πάρει τον Κουαλιάτα από τον Ιανουάριο»

Newsroom
ΠΑΟΚ: «Ο Μπότο ήθελε να πάρει τον Κουαλιάτα από τον Ιανουάριο»

bet365

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Νίκο Κουαλιάτα, με τον εκπρόσωπό του να αποκαλύπτει το έντονο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ από τον Ιανουάριο για τον 23χρονο Ουρουγουανό.

Ο Νίκο Κουαλιάτα ετοιμάζει τις βαλίτσες του για το ταξίδι από το Μοντεβιδέο στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να ενσωματωθεί με την ομάδα του ΠΑΟΚ και να είναι «παρών» στο ξεκίνημα της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν.

Ο εκπρόσωπος του 23χρονου μεσοεπιθετικού, Μάρτιν Ροντρίγκες, μιλώντας σήμερα σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης στάθηκε στο έντονο ενδιαφέρον που έδειξε ο Ζοσέ Μπότο για τον νεαρό Ουρουγουανό τον οποίο ήθελε να φέρει στον ΠΑΟΚ από τον Ιανουάριο.

Πιο αναλυτικά όσα είπε o Mάρτιν Ροντρίγκες στο Metropolis 95,5:

«Είμαι στην Ισπανία τώρα και προετοιμάζω την έλευση του Κουαλιάτα στον ΠΑΟΚ το επόμενο Σαββατοκύριακο. Είναι η πρώτη μας μεταγραφή στην Ελλάδα και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι΄ αυτό. Ο Νίκολας είναι πολύ χαρούμενος για το πρώτο βήμα που κάνει στην Ευρώπη και δηλώνει έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά.

Ο Μπότο προσπάθησε να τον φέρει από τον περασμένο Ιανουάριο στον ΠΑΟΚ, όμως η Μοντεβιδέο δεν ήθελε να τον παραχωρήσει λόγω των υποχρεώσεων της στο Κόπα Σουνταμερικάνα. Ο Μπότο είχε τονίσει στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ότι θα τον έπαιρνε και στην Σαχτάρ. Τον είχε σταμπάρει από καιρό πριν ο Πορτογάλος. Μ΄ αυτόν μιλάμε συνεχώς και είναι ο άνθρωπος που κάνουμε όλες τις επαφές για να μαθαίνουμε πράγματα για τον ΠΑΟΚ.

Ο Κουαλιάτα μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό και ως δεύτερος φορ. Το καθοριστικό του στοιχείο είναι να έχει ελεύθερο ρόλο κι αν το έχει αυτό θα μπορέσει να αποδώσει και να δείξει το ταλέντο του. Το στυλ του Νίκολας ταιριάζει σε μεγάλη ομάδα που παίζει κυριαρχικό ποδόσφαιρο. Γι΄ αυτό είναι καλύτερα που δεν πήγε σε ομάδα που να είναι το Πρωτάθλημα της στο Top-5 της Ευρώπης. Του ταιριάζει να παίζει σε μεγάλη ομάδα για να δείξει το επιθετικό του ταλέντο. Είναι ένας παίκτης που του αρέσουν οι ντρίμπλες και ασίστ, είναι εξαιρετικός στο ένας εναντίον ενός και πάντα σκέφτεται πως θα βγει μπροστά και θα φτάσει στην αντίπαλη εστία».

Για το αν είχε ο Νίκολας και άλλες προτάσεις:

«Ο Κουαλιάτα είχε προτάσεις πέρα από τον ΠΑΟΚ και από MLS, Μεξικό και Πορτογαλία».

Για το αν έγινε κάποια επαφή με τον Πάμπλο Γκαρσία:

«Δεν μιλήσαμε με τον Πάμπλο, αλλά μάθαμε από ανθρώπους του ότι θέλει να τον υποδεχθεί και να τον βοηθήσει σε ότι χρειαστεί στην προσαρμογή του στον ΠΑΟΚ».

Για το τι μήνυμα θέλει να στείλει ο Κουαλιάτα στον κόσμο του ΠΑΟΚ:

«Βλέπει συνεχώς βίντεο με κόσμο του ΠΑΟΚ και ξέρει τι σημαίνει Τούμπα και ανυπομονεί να ζήσει την καυτή ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι του Δικεφάλου».

Και κατέληξε λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Επικεντρωνόμαστε μόνο στον Κουαλιάτα. Η εταιρία δεν έχει επαφή με τον ΠΑΟΚ για κάποιον άλλον παίκτη από Λατινική Αμερική. Ο ΠΑΟΚ δεν χρειάζεται να κάνει αλλαγές 10-11 παικτών. Είναι μεγάλη ομάδα, έχει έναν καλό κορμό και με την έλευση του Κουαλιάτα εύχομαι να πάνε όλα καλά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα