Ο Μπούργος, ο Άρης και το πνεύμα του πολεμιστή

Ο Μπούργος, ο Άρης και το πνεύμα του πολεμιστή

Newsroom
Ο Μπούργος, ο Άρης και το πνεύμα του πολεμιστή

bet365

Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης που παραχώρησε στη «La Nation» ο Χερμάν Μπούργος υποστήριξε ότι η νοοτροπία του ταιριάζει μ’ αυτή του Άρη, δεν έκρυψε επίσης την επιθυμία διασταύρωσης του δρόμου του με αυτόν της Ρίβερ Πλέιτ.

Ως τερματοφύλακας της Ρίβερ Πλέιτ, ο Χερμάν Μπούργος έζησε τις περισσότερες από τις σπουδαιότερες στιγμές της ενεργής καριέρας του καθώς σ’ αυτή την πενταετία κατέκτησε τέσσερις φορές την Apertura (1994, 1996, 1997, 1999), μια φορά την Clausura (1999), το Copa Libertadores (1996) καθώς επίσης και το Copa Sudamericana (1997). Ο προπονητής του Άρη είπε τα καλύτερα για τον νυν τεχνικός της Ρίβερ, Μαρσέλο Γκαγιάρδο, δεν έκρυψε όμως την επιθυμία συνεργασίας με την ομάδα της Αργεντινής στο μέλλον.

«Κάποια στιγμή θα ήθελα να βρεθώ στη Ρίβερ αλλά δεν χρειάζεται βιασύνη. Ακολουθώ τον δικό μου δρόμο, δεν βιάζομαι και τώρα βρίσκομαι εκεί που θέλω να είμαι, στον Άρη. Ξέρω όμως ότι η Ρίβερ στέκεται σε μια γωνία. Δεν ανησυχώ, ούτε είναι έμμονη ιδέα. Προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα γίνεται και ο χρόνος θα δείξει», είπε.

Ο 53χρονος τεχνικός επανέλαβε μερικά από τα όσα είχε πει για τον Άρη και τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους συνεργάστηκε και στάθηκε περισσότερο στη διάθεσή τους. «Ο προπονητής πρέπει να κάνει πολλά πράγματα. Να δίνει κίνητρο, να αναλύσει τα πάντα στους παίκτες του και να διορθώνει αυτά που δεν του αρέσουν. Πρέπει να έχει το πνεύμα του πολεμιστή. Όπως ο Άρης, ο οποίος κατά την ελληνική μυθολογία ήταν ο θεός του Πολέμου», είπε μεταξύ άλλων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα