ΑΕΚ: Νέες φήμες για Ρακίτσκι

ΑΕΚ: Νέες φήμες για Ρακίτσκι

Newsroom
ΑΕΚ: Νέες φήμες για Ρακίτσκι

bet365

Στη Ρωσία πρόσφατα αναφέρθηκε εκ νέου το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον 32χρονο Ουκρανό στόπερ που αποχώρησε από τη Ζενίτ.

Τον Μάρτιο, όταν είχε ανοίξει το παράθυρο της FIFA για τους παίκτες που αποχωρούσαν από τη Ρωσία μετά την εισβολή στην Ουκρανία, η ΑΕΚ είχε κινηθεί για την απόξτηση του Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ φέρνοντας τον Πολωνό μέσο για το τελευταίο κομμάτι της σεζόν. Επίσης στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο είχε προταθεί και η περίπτωση του Γιάροσλαβ Ρακίτσκι, του 32χρονου Ουκρανού στόπερ που είχε αποχωρήσει από τη Ζενίτ.

Αυτήν την περίπτωση επανέφεραν ως φημολογία στη Ρωσία για την ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα. Όπως ανέφεραν ρωσικά δημοσιεύματα σχετικά με το μέλλον του Ρακίτσκι, «μέσα στις επιλογές του μπορεί να είναι η ΑΕΚ και η Μπασάκσεχιρ, ομάδες που είχαν δείξει ενδιαφέρον τις προηγούμενες εβδομάδες».

Ο Ρακίτσκι τη φετινή σεζόν στο ρωσικό πρωτάθλημα είχε πραγματοποιήσει με τη Ζενίτ 23 συμμετοχές, έχοντας δύο γκολ και έξι ασίστ. Ανήκε στη Ζενίτ από το 2019 με τη ρωσική ομάδα να τον αποκτά τότε έναντι 10 εκατ. ευρώ από τη Σαχτάρ. Έχει ύψος 1,80μ. και είναι διεθνής 54 φορές με την Εθνική ομάδα της Ουκρανίας, σκοράροντας τέσσερα τέρματα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα