Λοντίγκιν: «Είμαι άρρωστος με τις νίκες, τρομερά ελκυστικό ποδόσφαιρο ο Παναθηναϊκός» (vid)

Λοντίγκιν: «Είμαι άρρωστος με τις νίκες, τρομερά ελκυστικό ποδόσφαιρο ο Παναθηναϊκός» (vid)

Λοντίγκιν: «Είμαι άρρωστος με τις νίκες, τρομερά ελκυστικό ποδόσφαιρο ο Παναθηναϊκός» (vid)

bet365

O Γιούρι Λοντίγκιν μίλησε για την νοοτροπία του, τις προτάσεις που είχε πριν καταλήξει στον Παναθηναϊκό και τους λόγους που τον έκαναν να επιλέξει το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Αναλυτικά όσα τόνισε ο Γιούρι Λοντίγκιν στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο youtube:

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Η αλήθεια είναι πως είναι τιμή μου να βρίσκομαι εδώ. Νιώθω ωραία. Νιώθω καλά και ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει κάθε στόχο που έχει κι ακόμη παραπάνω».

Για τις προσδοκίες του: «Ερχόμενος στον Παναθηναϊκό σκέφτομαι νίκες και μόνο νίκες. Είμαι άρρωστος με αυτό, δεν μπορώ να χάνω, είμαι τρελαμένος. Αγαπώ το ποδόσφαιρο, αυτό που κάνω. Στόχος μου πάντα είναι να διεκδικώ το καλύτερο, το πιο ψηλό. Μπορεί να θέτω στόχους που είναι αδύνατο να τους φτάσεις, αλλά πάντα προσπαθώ να είναι υψηλοί στόχοι. Ελπίζω να βοηθήσω, να με βοηθήσει κι η ομάδα, να κερδίσουμε όλοι σε αυτό. Αυτός είναι ο στόχος, οι νίκες. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα, υπάρχει πίεση, φυσικά έχει στόχους κάθε χρόνο. Και πρέπει να θέτει στόχους. Απ’ την πλευρά μου θα προσπαθήσω να κάνω οτιδήποτε, αυτό που μπορώ. Σε αυτό δε θα έχει κανείς παράπονο, όταν μπαίνω μέσα στο γήπεδο, στην προπόνηση ή στον αγώνα, πάντα δίνω το 100%. Δε μου αρέσει να χάνω».

Για το αν υπήρχε ενδιαφέρον άλλων ομάδων: «Φυσικά υπήρχε ενδιαφέρον από άλλες ομάδες, συζητούσαμε. Αλλά η πιο ουσιαστική πρόταση και ενδιαφέρον, ένιωσα απ’ τον Παναθηναϊκό και γι’ αυτό βρίσκομαι εδώ».

Για το τι μπορεί να πετύχει η ομάδα: «Λέγοντας για στόχους, πάντα σκέφτομαι μέρα με τη μέρα, στιγμή με στιγμή. Αν η στιγμή σου είναι στην προπόνηση να κάνεις το καλύτερο που μπορείς για να βελτιώνεσαι. Να εκμεταλλεύεσαι τις στιγμές. Το ίδιο ισχύει και στους αγώνες. Θέτεις ένα στόχο τον πιο υψηλό. Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Ευρώπη. Το που θα φτάσεις μετά θα το δεις στο τέλος. Αλλά να έχεις σαν όραμα, όνειρο, τους πιο τρελούς στόχους. Έτσι βελτιώνεσαι. Εσύ και η ομάδα. Όλα αυτά σε συνδυασμό έχεις μια επιτυχία».

Για τις διαφορές του περσινού απ’ τον φετινό Παναθηναϊκό που αντιμετώπισε: «Φέτος δεν άρχισε καλά. Πέρσι είχαμε διαφορετικά αποτελέσματα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Φέτος έδειξε σταθερότητα και άνοδο κι ένα τρομερά ελκυστικό ποδόσφαιρο. Ελπίζω πως θα συνεχιστεί και θα γίνει ακόμη καλύτερο. Όταν η ομάδα παίζει ποδόσφαιρο κατοχής, επιθετικό, ωραίο, θες να συμμετάσχεις. Θα σε τραβήξει κι εγώ είμαι τερματοφύλακας που μου αρέσει να παίζω με τα πόδια, να οδηγώ την ομάδα, να αρχίζω την επίθεση, μου αρέσει».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα