«Η Ράκοβ ζήτησε 2 εκατ. ευρώ από τον Ολυμπιακό για Παπανικολάου»

«Η Ράκοβ ζήτησε 2 εκατ. ευρώ από τον Ολυμπιακό για Παπανικολάου»

Newsroom
«Η Ράκοβ ζήτησε 2 εκατ. ευρώ από τον Ολυμπιακό για Παπανικολάου»

bet365

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Tomasz Włodarczyk, ο Ολυμπιακός μίλησε με τη Ράκοβ για τον Γιάννη Παπανικολάου, αλλά το ποσό των 2 εκατ. ευρώ που ζητήθηκε από τους Κυπελλούχους Πολωνίας κρίθηκε απαγορευτικό.

Την περίπτωση του Γιάννη Παπανικολάου έψαξε ο Ολυμπιακός. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Tomasz Włodarczyk, οι «ερυθρόλευκοι» ζήτησαν να ενημερωθούν για τις αξιώσεις της Ράκοβ, στην οποία ανήκει ο ποδοσφαιριστής, αλλά το ποσό των 2 εκατ. ευρώ που ζητήθηκε από τους Κυπελλούχους Πολωνίας κρίθηκε απαγορευτικό εκ μέρους των πρωταθλητών.

Ο Παπανικολάου, που είναι ενσωματωμένος στην έκανε εφέτος 37 συμμετοχές με τη Ράκοβ από το 2020, μεταξύ των οποίων και στον νικηφόρο (3-1) τελικό Κυπέλλου απέναντι στη Λεχ Πόζναν.

Είναι 23 ετών, αγωνίζεται στον άξονα της μεσαίας γραμμής και στη Ράκοβ πήγε ως ελεύθερος από τον Πανιώνιο, έχοντας περάσει στο παρελθόν και από τον Πλατανιά. Προ ημερών μίλησε στο Gazzetta και αφού χαρακτήρισε όνειρο την Εθνική, υποστήριξε ότι στη Ράκοβ υπάρχει σωστό πρότζεκτ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα