ΑΕΚ: Καραλής και Τσατάλης υπεύθυνοι επικοινωνίας της ΠΑΕ

ΑΕΚ: Καραλής και Τσατάλης υπεύθυνοι επικοινωνίας της ΠΑΕ

Newsroom
ΑΕΚ: Καραλής και Τσατάλης υπεύθυνοι επικοινωνίας της ΠΑΕ

bet365

Αλλαγές και στη διεύθυνση επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ με τον Γιάννη Καραλή και τον Τάσο Τσατάλη να αναλαμβάνουν αντικαθιστώντας τον Ανδρέα Δημάτο.

Συνεχίζονται οι αλλαγές στην ΠΑΕ ΑΕΚ και οι επόμενες που έγιναν γνωστές το απόγευμα της Τρίτης (31/5) αφορούν τη διεύθυνση επικοινωνίας. Όπως ανακοίνωσε η ΑΕΚ, ολοκληρώθηκε η συνεργασία με τον επί επτά χρόνια διευθυντή επικοινωνίας Ανδρέα Δημάτο.

Τη θέση του στη διεύθυνση επικοινωνίας της ΠΑΕ αναλαμβάνουν οι Γιάννης Καραλής και Τάσος Τσατάλης. Ο Δημάτος κατείχε το πόστο του διευθυντή επικοινωνίας της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ από τον Μάιο του 2015.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον μέχρι σήμερα διευθυντή επικοινωνίας της ομάδας, Ανδρέα Δημάτο.

Καθήκοντα συμβούλου επικοινωνίας αναλαμβάνει ο Γιάννης Καραλής και το Γραφείο Τύπου ο Τάσος Τσατάλης.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα