Βόλος: Μιλάει με Γάλλο προπονητή, υποψήφιος και ο Μπράτσος για παραμονή

Βόλος: Μιλάει με Γάλλο προπονητή, υποψήφιος και ο Μπράτσος για παραμονή

Βόλος: Μιλάει με Γάλλο προπονητή, υποψήφιος και ο Μπράτσος για παραμονή

bet365

Ο Βόλος ετοιμάζεται να πάρει την απόφαση για τον προπονητή της νέας σεζόν. Από τη Γαλλία ο βασικός υποψήφιος. Αν απαντήσει αρνητικά, τότε το πιο πιθανό είναι να διατηρηθεί ο Κώστας Μπράτσος στην τεχνική ηγεσία.

Στον Βόλο ετοιμάζονται να... πατήσουν γκάζι στον αγωνιστικό σχεδιασμό και στη διαμόρφωση του ρόστερ της νέας σεζόν. Ωστόσο για να γίνει αυτό θα πρέπει πρώτα απ' όλα να ξεκαθαρίσει το θέμα του προπονητή. Ο Κώστας Μπράτσος άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις από τη στιγμή που ανέλαβε μέσα στη σεζόν και όλοι στον Βόλο ήταν απόλυτα ικανοποιημένοι με το έργο του. Ωστόσο, μένει να φανεί μέσα στις επόμενες 48 ώρες αν προχωρήσει άλλη περίπτωση τεχνικού με τον οποίο οι Βολιώτες είναι σε προχωρημένες συζητήσεις.

Συγκεκριμένα ο Βόλος βρίσκεται σε επαφές με Γάλλο τεχνικό, ο οποίος μάλιστα ήρθε στην Ελλάδα, είχε συνάντηση από κοντά με τους ανθρώπους του συλλόγου και είδε τις εγκαταστάσεις. Η ταυτότητά του δεν έχει γίνει γνωστή για την ώρα, αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα έχει αφήσει πολύ καλή εντύπωση. Αυτό που περιμένουν πλέον στον Βόλο είναι η απάντηση του Γάλλου προπονητή που αποτελεί τον βασικό υποψήφιο. Αυτή αναμένεται το πολύ ως την Πέμπτη.

Αν δεν προχωρήσει, τότε ο Βόλος είναι πολύ πιθανό να πορευθεί με τον Μπράτσο ως πρώτο προπονητή και την επόμενη σεζόν. Πάντως ακόμα και αν ο Γάλλος τεχνικός πει το «ναι», τότε ο Μπράτσος το πιο πιθανό είναι να παραμείνει στο τεχνικό τιμ ως βοηθός. Μάλιστα ο Έλληνας τεχνικός μίλησε με τον Γάλλο προπονητή, με τον τελευταίο να μένει εντυπωσιασμένος από τον Μπράτσο και τη φιλοσοφία του.

Πλέον μέσα στις επόμενες 48 ώρες όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν για τον άνθρωπο στην άκρη του πάγκου του Βόλου προκειμένου στη συνέχεια να τρέξουν τα ζητήματα των μεταγραφών και του αγωνιστικού σχεδιασμού για την επόμενη χρονιά. Ήδη άλλωστε οι άνθρωποι της ομάδας έχουν κάνει τις επαφές τους για την ενίσχυση σε κάθε γραμμή.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα