ΑΕΚ: Στην Αθήνα ο Αλμέιδα, μιλάει με Κουχάρσκι και πιάνουν δουλειά

ΑΕΚ: Στην Αθήνα ο Αλμέιδα, μιλάει με Κουχάρσκι και πιάνουν δουλειά

ΑΕΚ: Στην Αθήνα ο Αλμέιδα, μιλάει με Κουχάρσκι και πιάνουν δουλειά

bet365

Ο Ματίας Αλμέιδα έφτασε την Κυριακή στην Αθήνα και από Δευτέρα πιάνει αμέσως δουλειά, έχοντας και την πρώτη του επαφή με τον νέο τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ, Ράντοσλαβ Κουχάρσκι για να προχωρήσει ο σχεδιασμός.

Την άφιξη του Ματίας Αλμέιδα για μόνιμη εγκατάσταση περίμεναν την Κυριακή (29/5) στην ΑΕΚ. Ο Αργεντινός τεχνικός έφτασε μαζί με την οικογένειά του στην Αθήνα και πλέον από τη Δευτέρα (30/5) σηκώνει... μανίκια για τα καλά.

Ο Αργεντινός τεχνικός θα έχει την πρώτη του επαφή και με τον νέο τεχνικό διευθυντή της Ένωσης, τον 41χρονο Πολωνό Ράντοσλαβ Κουχάρσκι, ο οποίος, όπως έγινε γνωστό το Σάββατο, ήρθε σε συμφωνία με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Ο Κουχάρσκι παραμένει στην Αθήνα και θα έχει την πρώτη του γνωριμία από κοντά με τον Αλμέιδα προκειμένου στη συνέχεια να τα βάλουν κάτω και να «τρέξουν» όλες τις υποθέσεις του αγωνιστικού σχεδιασμού.

Ο Αλμέιδα ήρθε στην Αθήνα ακριβώς ένα μήνα πριν την έναρξη της προετοιμασίας της ΑΕΚ, κάτι που από μόνο του λέει πολλά αναφορικά με τον προγραμματισμό και την οργάνωση που θέλει να έχουν τα πάντα. Άλλωστε θα ξεκινήσει σύντομα και επαφές με τους παίκτες του ρόστερ και φυσικά με όλα τα στελέχη για το χτίσιμο της νέας ΑΕΚ.

Με την άφιξη του Αλμέιδα, αναμένεται να φανούν από την εβδομάδα που μπαίνει και οι επόμενες κινήσεις που ενδέχεται να υπάρξουν σε στελεχιακό επίπεδο. Υπάρχει άλλωστε το όνομα του Μπρούνο Άλβες, ο οποίος αναμενόταν να καλύψει πόστο μέσα στην ομάδα, τη στιγμή που οι επαφές του Δημήτρη Μελισσανίδη συνεχίζονταν για τον τελικό καταρτισμό του οργανογράμματος. Πάντως από το κιτρινόμαυρο στρατόπεδο δεν επιβεβαίωναν το παραμικρό για το αν θα υπάρξουν άλλες αλλαγές ή για το πότε αυτές θα προκύψουν.

Σε κάθε περίπτωση με την έλευση του Αλμέιδα στην Αθήνα και την ανάληψη των καθηκόντων του τεχνικού διευθυντή από τον Κουχάρσκι τα πράγματα πρόκειται να αρχίσουν να μπαίνουν σε μια σειρά όσον αφορά τον σχεδιασμό, ενώ μένει να φανεί και ο νέος ρόλος που θα έχει ο Παναγιώτης Κονέ στην ομάδα όταν ανακοινωθεί το τελικό οργανόγραμμα.

Θυμίζουμε πως ο Αλμέιδα μέσω του γυμναστή Γκίντο Μπονίνι έχει ήδη στείλει στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ειδικά προγράμματα εκγύμνασης για το επόμενο διάστημα πριν την έναρξη της προετοιμασίας. Όπως είναι γνωστό, τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου οι κιτρινόμαυροι θα μαζευτούν για την πρώτη στα Σπάτα και αφού στη συνέχεια ενσωματωθούν και οι διεθνείς, θα αναχωρήσουν όλοι μαζί στις 12 Ιουλίου για την Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα