ΑΕΚ: Συμφωνία με Κουχάρσκι για τη θέση του τεχνικού διευθυντή!

ΑΕΚ: Συμφωνία με Κουχάρσκι για τη θέση του τεχνικού διευθυντή!

ΑΕΚ: Συμφωνία με Κουχάρσκι για τη θέση του τεχνικού διευθυντή!

bet365

Η ΑΕΚ έφτασε σε συμφωνία με τον πρώην αθλητικό διευθυντή της Λέγκια, Ράντοσλαβ Κουχάρσκι για τη θέση του τεχνικού διευθυντή. Ήδη βρίσκεται στην Αθήνα ο 41χρονος Πολωνός, όπου και έδωσε τα χέρια με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Σε συμφωνία με τον 41χρονο Πολωνό πρώην αθλητικό διευθυντή της Λέγκια Βαρσοβίας και πρώην σκάουτ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ράντοσλαβ Κουχάρσκι έφτασε η ΑΕΚ για τη θέση του τεχνικού διευθυντή. Οι προσθήκες στο οργανόγραμμα της ΑΕΚ άλλωστε ήταν προ των πυλών και εκτός από εκείνη του Μπρούνο Άλβες (που επίκειται να ανακοινωθεί) η Ένωση βρισκόταν σε επαφές και για τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε προσωπικές επαφές με τους υποψήφιους για τη θέση και τελικά ο εκλεκτός είναι ο Κουχάρσκι, ο οποίος έδωσε τα χέρια με τον διοικητικό ηγέτη της Ένωσης. Οι δύο πλευρές βρίσκονταν εδώ και αρκετές μέρες σε συζητήσεις, καταλήγοντας το Σάββατο (28/5) σε οριστική συμφωνία. Μάλιστα η τελευταία συνάντηση όπου αποφασίστηκε η μεταξύ τους συνεργασία έγινε στην Αθήνα, όπου και βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο Κουχάρσκι.

Πλέον μένει να φανεί και η θέση που θα κατέχει από εδώ και πέρα ο Παναγιώτης Κονέ στο νέο οργανόγραμμα που θα ανακοινωθεί. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κουχάρσκι παραμένει φυσικά στην Αθήνα και περιμένει την άφιξη του Ματίας Αλμέιδα την Κυριακή για την πρώτη επαφή μαζί του.

Το who is who του Κουχάρσκι

Αυτήν την περίοδο ο Κουχάρσκι ήταν μέλος της τεχνικής επιτροπής της πολωνικής ομοσπονδίας για την ανάπτυξη του πολωνικού ποδοσφαίρου και της Εθνικής Πολωνίας. Θέση την οποία κατείχε από τον Σεπτέμβριο του 2021 μέχρι σήμερα. Ο 41χρονος Πολωνός αποτελούσε τον αθλητικό διευθυντή της Λέγκια Βαρσοβίας για 3,5 χρόνια, από τον Σεπτέμβριο του 2018 ως τον Δεκέμβριο του 2021.

Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εργάστηκε ως σκάουτ για ένα εξάμηνο από τον Ιανουάριο του 2017 ως τον Ιούνιο του 2017, ενώ νωρίτερα είχε διατελέσει αρχισκάουτ στη Λέγκια για μια πενταετία περίπου από τον Ιούλιο του 2012 μέχρι τον Ιανουάριο του 2017. Επίσης στον πολωνικό σύλλογο είχε εργαστεί ως προπονητής σε Κ17 και Κ19 και συγκεκριμένα από τον Ιούνιο του 2008 ως τον Μάιο του 2011.

Στη Λέγκια ανέβασε τις μετοχές του

Την περίοδο που βρισκόταν στη θέση του αθλητικού διευθυντή της Λέγκια η ομάδα κατέκτησε τρία πρωταθλήματα Πολωνίας, είχε 14 παίκτες στην Εθνική ομάδα συνολικά, ενώ προχώρησε και σε δυνατές πωλήσεις όπως του Σεμπάστιαν Σιμάνσκι στη Ντιναμό Μόσχας έναντι 6 εκατ. ευρώ, αλλά και του Ράντοσλαβ Μαγέτσκι στη Μονακό έναντι 7 εκατ. ευρώ μεταξύ άλλων.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα