Κρέσπο: «Πιο πιθανό να συνεχίσω κάπου αλλού»

Κρέσπο: «Πιο πιθανό να συνεχίσω κάπου αλλού»

Newsroom
 Κρέσπο: «Πιο πιθανό να συνεχίσω κάπου αλλού»

bet365

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός μίλησε για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ όπου ναι μεν δεν έδωσε πολλές πιθανότητες να συνεχίσει στην Τούμπα, αλλά και δεν το απέκλεισε οριστικά.

Για τον ΠΑΟΚ και το μέλλον του στον «Δικέφαλο του Βορρά» μίλησε ο Χοσέ Ανχελ Κρέσπο στο Metropolis. Οπου ο Ισπανός αμυντικός άφησε ένα «ανοικτό παράθυρο» ώστε να συνεχίσει στην Τούμπα, καθώς δεν το απέκλεισε οριστικά. «Ναι πήγα στην Ισπανία με αυτοκίνητο, ξεκίνησα την Δεύτερα και έφτασα χθες το βράδυ. Επρεπε να φέρω το αυτοκίνητο και τα περισσότερα πράγματα οπότε ήταν η καλύτερη στιγμή να το κάνω. Αν είχα συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ δεν θα έφερνα όλα τα πράγματά μου και τα αυτοκίνητά μου, αν συμφωνήσουμε αργότερα θα γυρίσω για την προετοιμασία», σχολίασε αρχικά.


Μετά ρωτήθηκε για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πρόσφατα όπου και είπε ότι «ήταν κουραστική, δεν ήταν μόνο ο αριθμός των παιχνιδιών αλλά και η ποιότητα των παιχνιδιών και των αντιπάλων. Δώσαμε τα πάντα και επηρέασε το πως εμφανιστήκαμε».


Οσο για το μέλλον του ανέφερε πως «θα έβαζα χρήματα στο ενδεχόμενο να συνεχίσω σε άλλη ομάδα, είμαστε σχεδόν Ιούνιο και δεν έχουμε κάποια επαφή οπότε εκεί θα τα έβαζα. Με τον Λουτσέσκου και τον Μπότο έχουμε να μιλήσουμε από τον Ιανουάριο, μου είχαν πει πως είναι χαρούμενοι και πως θέλουμε να συνεχίσουμε, είχαμε πει πως θέλουμε να ανανεώσουμε την επόμενη εβδομάδα, πέρασαν οι επόμενες εβδομάδες και φτάσαμε σχεδόν στον Ιούνιο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα