Δικαίωσε τον Απόλλωνα η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ

Newsroom
Δικαίωσε τον Απόλλωνα η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ

bet365

Δικαίωση για τον Απόλλωνα Σμύρνης, με την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ να «σβήνει» το πρόστιμο των 16.000 που είχε επιβληθεί στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» για μια ανακοίνωση με φράση εναντίον του Κλάτενμπεργκ.

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δικαίωσε τον Απόλλωνα Σμύρνης στην τιμωρία των «κυανόλευκων» από την Πειθαρχική Επιτροπή της Ομοσπονδίας. Μια τιμωρία και συγκεκριμένα ένα πρόστιμο 16.000 το οποίο επιβλήθηκε στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» γιατί σε μια ανακοίνωσή της, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Κύριε Κλάτενμπεργκ, είστε ένας Άγγλος ασθενής που κάνετε πολύ άσχημα της δουλειά σας. Γι’ αυτό πηγαίνετε στο σπίτι σας».

Ο Απόλλωνας έκανε έφεση στην τιμωρία αυτή με την Επιτροπή Εφέσεων να αναφέρει τα εξής: «Κατά την τελευταία της συνεδρίαση η Επιτροπή Εφέσεων της Ε.Π.Ο. έλαβε την εξής απόφαση. Δέχεται την έφεση της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης κατά της υπ’ αριθμ. 226/2022 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. Εξαφανίζει την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. και κηρύσσει απαράδεκτη την ασκηθείσα πειθαρχική δίωξη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα