Άρης: Πρώτη επαφή Καρυπίδη με Μπούργος, προς παραμονή Κουέστα- Ματίγια και παίκτες από την Ατλέτικο!

Άρης: Πρώτη επαφή Καρυπίδη με Μπούργος, προς παραμονή Κουέστα- Ματίγια και παίκτες από την Ατλέτικο!

bet365

Τρεις ώρες κράτησε η πρώτη ουσιαστική συζήτηση μεταξύ του Θόδωρου Καρυπίδη με τον Χερμάν Μπούργος ενόψει της επόμενης χρονιάς όπου ο Αργεντίνος τεχνικός ζήτησε την παραμονή των Χουλιάν Κουέστα, Χαβιέρ Ματίγια!

Τουλάχιστον ο δεύτερος φέρεται να βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τους «κίτρινους» για την υπογραφή νέου συμβολαίου, ενώ στην περίπτωση του Χουλιάν Κουέστα ο Άρης ουσιαστικά προσπαθεί να ανατρέψει τα δεδομένα της υπόθεσης. Υπό την έννοια ότι ο Ισπανός τερματοφύλακας βρέθηκε πολύ κοντά σε συμφωνία με το ΑΠΟΕΛ – μάλιστα πληροφορίες από την Κύπρο αναφέρουν ότι βρέθηκε στο νησί όπου και ξεναγήθηκε στο αθλητικό κέντρο της ομάδας! – αλλά ο Άρης του κατέθεσε βελτιωμένη πρόταση για να τον κρατήσει.

Οριστική εξέλιξη αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες, το σίγουρο είναι ότι ο Χερμάν Μπούργος ζήτησε την παραμονή των δύο αθλητών στην τρίωρη συζήτηση που είχε με τον Θόδωρο Καρυπίδη. Πέραν αυτών των υποθέσεων, οι δύο άνδρες μπήκαν σε λεπτομέρειες για τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς και επικεντρώθηκαν σε περιπτώσεις παικτών που έχουν ξεχωρίσει.

Ραντεβού με Ατλέτικο για παίκτες

Ο Χερμάν Μπούργος βρίσκεται στη Μαδρίτη και μάλιστα στις 2 Ιουνίου θα υποδεχθεί τον Θόδωρο Καρυπίδη καθώς έχει προγραμματιστεί συνάντηση με τους ανθρώπους της Ατλέτικο Μαδρίτης με την προοπτική απόκτησης παικτών οι οποίοι ανήκουν στην ισπανική ομάδα και ενδιαφέρουν τους «κίτρινους». Ουσιαστικά σ’ αυτή τη συνάντηση θα συζητηθεί τρόπος ευρύτερης συνεργασίας μεταξύ των δύο ομάδων, είναι προφανές όμως ότι ο Άρης θα κινηθεί για την απόκτηση ποδοσφαιριστών των οποίων τα δικαιώματα ανήκουν στην Ατλέτικο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα