Ατρόμητος: Στο πλευρό του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Ατρόμητος: Στο πλευρό του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Newsroom
Ατρόμητος: Στο πλευρό του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

bet365

Η Κάτια Κοξένογλου παραβρέθηκε στην Τελετή Υπόσχεσης Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του οργανισμού.

Στο πλευρό του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού βρίσκεται ο Ατρόμητος και η διευθύνουσα σύμβουλος της ομάδας, Κάτια Κοξένογλου, έδωσε το «παρών» στην Τελετή Υπόσχεσης Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών, όπου παρέδωσε τιμητικές διακρίσεις σε εθελόντριες, εκπροσωπώντας και τη Super League.

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ
Για ακόμα μία φορά ο Ατρόμητος είναι στο πλευρό του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Το “παρών” στην Τελετή Υπόσχεσης Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για τα τμήματα Αθήνας και Πειραιά έδωσε η Αντιπρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΠΑΕ Ατρόμητος, Κάτια Κοξένογλου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε και στο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου και εκτός από την Υπόσχεση των Εθελοντών, απονεμήθηκαν πτυχία και προαγωγές, σε μια κίνηση ελάχιστης ανταμοιβής για την καθοριστική συμβολή των Εθελοντών στο έργο του Οργανισμού.

Στο πλαίσιο αυτό, η κ. Κάτια Κοξένογλου εκπροσωπώντας την ΠΑΕ Ατρόμητος, αλλά και τη διοργανώτρια Αρχή του πρωταθλήματος, τη Super League Interwetten, παρέδωσε η ίδια τις τιμητικές διακρίσεις σε Εθελόντριες τόσο για τις Εθελοντικές ώρες που έχουν προσφέρει, όσο και για τα χρόνια που υπηρετούν τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.

...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα