ΑΕΚ: Ο Αλμπάνης ολοκλήρωσε τον δανεισμό στον Απόλλωνα Λεμεσού και επιστρέφει

ΑΕΚ: Ο Αλμπάνης ολοκλήρωσε τον δανεισμό στον Απόλλωνα Λεμεσού και επιστρέφει

Newsroom
ΑΕΚ: Ο Αλμπάνης ολοκλήρωσε τον δανεισμό στον Απόλλωνα Λεμεσού και επιστρέφει

bet365

Η κυπριακή ομάδα αποχαιρέτισε και τυπικά τον Χρήστο Αλμπάνη έπειτα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, με τον Έλληνα εξτρέμ να επιστρέφει στην ΑΕΚ.

Πρωταθλητής με τον Απόλλωνα Λεμεσού στην Κύπρο αναδείχθηκε τη φετινή σεζόν ο δανεικός από την ΑΕΚ, Χρήστος Αλμπάνης. Ο Έλληνας εξτρέμ ολοκλήρωσε τον δανεισμό του στην κυπριακή ομάδα, πραγματοποιώντας 27 συμμετοχές και σκοράροντας πέντε τέρματα. Ο Αλμπάνης επιστρέφει στην ΑΕΚ, με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2024.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα Λεμεσού:

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, ανακοινώνει την ολοκλήρωση του δανεισμού του Χρήστου Αλμπάνη με τον ποδοσφαιριστή να επιστρέφει στην ΑΕΚ.

Ο Ελλαδίτης μεσοεπιθετικός συμπλήρωσε 27 συμμετοχές (1.750 αγωνιστικά λεπτά) με τη φανέλα του Απόλλωνα σημειώνοντας 5 τέρματα.

Ευχαριστούμε τον ποδοσφαιριστή για τη μεγάλη προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε ότι καλύτερο τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική του σταδιοδρομία.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα