Στάνκοβιτς: «Φυσικά και θα μείνω στην ΑΕΚ»

Στάνκοβιτς: «Φυσικά και θα μείνω στην ΑΕΚ»

Newsroom
Στάνκοβιτς: «Φυσικά και θα μείνω στην ΑΕΚ»

bet365

Ο Αυστριακός τερματοφύλακας της ΑΕΚ τοποθετήθηκε για το μέλλον του στο Instagram απαντώντας σε ερωτήσεις φίλων της Ένωσης.

Πρόσφατα κάποια σενάρια είχαν κάνει την εμφάνισή τους αναφέροντας πως ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς έχει ζητήσει να αποχωρήσει από την ΑΕΚ. Κάτι τέτοιο διαψεύστηκε αμέσως από τους κιτρινόμαυρους, οι οποίοι ανέφεραν πως κανείς από τους παίκτες που δεσμεύονται με συμβόλαιο δεν έχει ζητήσει να φύγει από την ομάδα.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο ατζέντης του Στάνκοβιτς βρέθηκε στην Αθήνα για ένα προγραμματισμένο ραντεβού του με την ΑΕΚ. Ωστόσο, δεν προέκυπτε ότι ζήτησε να αποχωρήσει.

Μάλιστα ο Στάνκοβιτς κάτω από μια ανάρτηση που έκανε στο Instagram με κιτρινόμαυρες καρδιές δέχθηκε ερωτήσεις από φίλους της ΑΕΚ που τον ρωτούσαν αν θα παραμείνει στην ομάδα. «Φυσικά και θα μείνω», ήταν η απάντηση του Αυστριακού γκολκίπερ.

Ποστάρισμα Στάνκοβιτς

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα