Κριχόβιακ για ΑΕΚ: «Ολα είναι πιθανά, δεν αποκλείω τίποτα...»

Κριχόβιακ για ΑΕΚ: «Ολα είναι πιθανά, δεν αποκλείω τίποτα...»

Newsroom
Κριχόβιακ για ΑΕΚ: «Ολα είναι πιθανά, δεν αποκλείω τίποτα...»

bet365

Ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ μίλησε για το ενδεχόμενο να παραμείνει στην ΑΕΚ, τονίζοντας πως όλα είναι ανοιχτά για το μέλλον του.

Μιλώντας σε Μέσο της πατρίδας του, ο Πολωνός μέσος μιλώντας αναφέρθηκε στην ΑΕΚ και τόνισε ότι το πρότζεκτ των «κιτρινόμαυρων» τον ιντριγκάρει. Οπως μάλιστα τόνισε, ο Κριχόβιακ δεν αποκλείει και τη νέα σεζόν να αγωνίζεται με τον Δικέφαλο στο στήθος.

«Όλα είναι πιθανά. Δεν αποκλείω απολύτως τίποτα. Η ΑΕΚ είναι ένα πολύ ενδιαφέρον πρότζεκτ, με νέο γήπεδο που θα είναι έτοιμο σε λίγους μήνες. Σίγουρα είναι ένα από τα ενδεχόμενα, αλλά είναι πολύ νωρίς να πούμε κάτι συγκεκριμένο. Πρώτα πρέπει να επιστρέψω στο Κράσνονταρ και μετά θα μιλήσω με τον σύλλογο για το μέλλον μου. Έχω άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο, οπότε πρέπει να επιστρέψω. Ωστόσο σίγουρα θα μιλήσουμε για το μέλλον μου και θα καταλήξουμε σε μία απόφαση», τόνισε χαρακτηριστικά ο Κριχόβιακ στην ιστοσελίδα Super Express της Πολωνίας.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα