ΑΕΚ: Και αυτό το Σάββατο στην OPAP Arena ο Μελισσανίδης

ΑΕΚ: Και αυτό το Σάββατο στην OPAP Arena ο Μελισσανίδης

ΑΕΚ: Και αυτό το Σάββατο στην OPAP Arena ο Μελισσανίδης

bet365

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ έκανε την καθιερωμένη του βδομαδιάτικη επίσκεψη στο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια που έχει μπει στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωσή του.

Η επιθεώρηση της OPAP Arena σε εβδομαδιαία βάση είναι κάτι που συνηθίζει ο Δημήτρης Μελισσανίδης από την έναρξη της κατασκευής της. Kάθε Σάββατο πηγαίνει στο νέο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια και επιθεωρεί όλα τα «μέτωπα» των εργασιών, παρατηρώντας και την παραμικρή λεπτομέρεια στην εξέλιξη του έργου και μιλώντας με τους υπεύθυνους.

Έτσι και σήμερα (21/5), ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ βρέθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια και επισκέφτηκε όλους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους της OPAP Arena και ενημερώθηκε για την πρόοδο των εργασιών.

Τη δεδομένη στιγμή στο εσωτερικό προχωρούν με γοργούς ρυθμούς οι εργασίες στον αγωνιστικό χώρο για τον χλοοτάπητα, ενώ «τρέχουν» και τα έργα σε όλους τους χώρους του γηπέδου, στους διαδρόμους έξω από τις θύρες, στις σουίτες, στο lounge bar και φυσικά στα αποδυτήρια.

Το ίδιο και στους εξωτερικούς χώρους με την ολοκλήρωση του «ντυσίματος» του γηπέδου, την κατασκευή των αναβαθμών από την πλευρά του Άλσους, ενώ μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να ξεκινήσει και η συναρμολόγηση και τοποθέτηση του τεράστιου ατσάλινου Δικέφαλου Αετού έξω από το κτίριο που θα φιλοξενεί τα Μουσεία της Ιστορίας της ΑΕΚ και του Προσφυγικού Ελληνισμού.

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα