Ολυμπιακός: Γερμανία (ξανα)καλεί Κούντε

Ολυμπιακός: Γερμανία (ξανα)καλεί Κούντε

Ολυμπιακός: Γερμανία (ξανα)καλεί Κούντε

bet365

Ομάδα της Μπουντεσλίγκα ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 26χρονου Καμερουνέζου χαφ του Ολυμπιακού, Πιέρ Κούντε.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έβγαλε από τη... ναφθαλίνη τον Πιέρ Κούντε στα τελευταία παιχνίδια της σεζόν και ο Καμερουνέζος έδειξε αρκετά καλή εικόνα. Τέτοια που είναι γενική η αίσθηση πως θα μπορούσε να είχε χρησιμοποιηθεί περισσότερο από τον προπονητή του Ολυμπιακού. Ο 26χρονος διεθνής χαφ έκλεισε τη σεζόν με 26 παιχνίδια, αλλά με 887 λεπτά συμμετοχής. Στα περισσότερα μπήκε ως αλλαγή, ενώ τα 90λεπτα ήταν όλα κι όλα τέσσερα (Νέφτσι, Απόλλων Σμύρνης, Άρης, ΑΕΚ).

Μέχρι και προτού ριχτεί στη δράση τελευταία από τον Πορτογάλο, όλα έδειχναν πως ο Κούντε δεν έχει μέλλον στον Ολυμπιακό, παρότι έχει υπογράψει μέχρι το 2024. Εσχάτως υπάρχουν δεύτερες σκέψεις σχετικά με τον Αφρικανό μέσο, αλλά το καλοκαίρι φαίνεται πως θα είναι μεγάλο. Οι πληροφορίες που έρχονται από τη Γερμανία αναφέρουν ότι υπάρχει ομάδα της Μπουντεσλίγκα που σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να τον αποκτήσει.

Υπενθυμίζεται ότι προτού πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό ο Κούντε, για μια τριετία αγωνιζόταν στη Μάιντς (2018-2021), με την οποία έκανε 70 συμμετοχές. Σ' αυτό το διάστημα που έπαιξε στους «ερυθρόλευκους» έδειξε ότι είναι ένα οκτάρι που μπορεί να κουβαλήσει τη μπάλα, να αλλάξει ωραία γήπεδο, να περάσει ωραίες πάσες. Στο παρελθόν ο Κούντε αγωνίστηκε σε Γρανάδα, Ατλέτικο Μαδρίτης Β' και Εξτρεμαδούρα.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα