Άρης: Ο Λοντίγκιν που πλησιάζει και η συνάντηση Καρυπίδη-Μπούργος

Άρης: Ο Λοντίγκιν που πλησιάζει και η συνάντηση Καρυπίδη-Μπούργος

Άρης: Ο Λοντίγκιν που πλησιάζει και η συνάντηση Καρυπίδη-Μπούργος

bet365

Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Θόδωρου Καρυπίδη με τον Χερμάν Μπούργος για τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς στον οποίον βρίσκεται ψηλά το όνομα του Γιούρι Λοντίγκιν.

Είναι γνωστό το ενδιαφέρον του Άρη για τον Γιούρι Λοντίγκιν όπως επίσης και ότι μετουσιώθηκε μέσω της κατάθεσης επίσημης πρότασης συνεργασίας για συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων. Ο κύκλος του 32χρονου τερματοφύλακα στον ΠΑΣ Γιάννινα έχει κλείσει, αυτό είναι γνωστό από καιρό, όπως χρονολογείται εδώ και μήνες η πρόθεση του Άρη να τον αποκτήσει. Αυτή τη στιγμή φαίνεται ότι ο βασικότερος αντίπαλος των «κίτρινων» στην κούρσα διεκδίκησής του Ρώσου γκολκίπερ είναι μια ομάδα του εξωτερικού. Κατά τις ίδιες πηγές, ο Λοντίγκιν δείχνει να εκτιμά το γεγονός ότι στον Άρη θα έχει ρόλο βασικού τερματοφύλακα, γεγονός το οποίο είναι καθοριστικής σημασίας στην επόμενη επιλογή του.

Στις τάξεις του Άρη επικρατεί η πεποίθηση ότι δεδομένης και της μείωσης της οικονομικής απόστασης που τους χώριζε, σε συνδυασμό με την παραχώρησης της θέσης του βασικού τερματοφύλακα της επόμενης χρονιάς, οι πιθανότητες τελικής συμφωνίας έχουν αυξηθεί σημαντικά. Βέβαια η προϋπόθεση για την πραγματοποίηση κάθε μεταγραφικής κίνησης παραμένει η απόφαση του CAS επί της προσφυγής της ΠΑΕ Άρης στην υπόθεση Ντουρμισάι.

Ο Λοντίγκιν

Αυτός ο αστερίσκος θα υπάρξει και στη συνάντηση που πρόκειται να πραγματοποιηθεί μεταξύ του Θόδωρου Καρυπίδη με τον Χερμάν Μπούργος εντός των επόμενων ημερών. Είναι αυτή που θα καθορίσει τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς. Αυτός αφορά τους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια λήγουν, καθώς επίσης κι αυτούς που ναι μεν δεσμεύονται για την επόμενη χρονιά αλλά υπάρχει το ενδεχόμενο πώλησής τους.

Για παράδειγμα, το ενδεχόμενο παραμονής του Χαβιέρ Ματίγια μέσω της υπογραφής νέου συμβολαίου μοιάζει πολύ πιθανό. Μετά το πρώτο μισό του Πρωταθλήματος και δεδομένου του περιορισμένου αγωνιστικού ρόλου που είχε ο Ισπανός μάλλον δεν συγκέντρωνε πιθανότητες το σενάριο παραμονής του. Τα δεδομένα άλλαξαν στους τελευταίους τρεις μήνες όπου ο Ματίγια χρειάστηκε να «επιτρέψει» στον ρόλο που είχε στα προηγούμενα χρόνια και οι εμφανίσεις του έπεισαν τον Χερμάν Μπούργος. Γι’ αυτόν τον λόγο ο Αργεντίνος είναι θετικός στην προοπτική παραμονής του παίκτη.

Στη δεύτερη κατηγορία βρίσκεται και ο Ντάνιελ Μαντσίνι για τον οποίον έχει εκφραστεί ενδιαφέρον από διάφορες ομάδες κι εφόσον οι προτάσεις ικανοποιήσουν τα «θέλω» του Άρη, προφανέστατα θα τεθεί θέμα πώλησης των δικαιωμάτων του.

Η πιο δύσκολη… συζήτηση είναι αυτή της ενίσχυσης καθότι αυτή τη στιγμή δεν είναι διασφαλισμένο το δικαίωμα πραγματοποίησης μεταγραφών. Στις τάξεις του Άρη επικρατεί η αίσθηση περί θετικής έκβασης και της υπόθεσης Ντουρμισάι μέσω της εξάλειψης της ποινής απαγόρευσης μεταγραφών για έναν χρόνο. Η απόφαση του CAS θα ανακοινωθεί έως τις 10 Ιουνίου. Βέβαια, στη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Άρης με τον Αργεντίνο τεχνικό προφανέστατα θα πέσουν στο τραπέζι οι θέσεις στις οποίες είναι αναγκαίο να ενισχυθεί η ομάδα όπως φυσικά και ονόματα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα