Φαν Βέερτ: «Δεν περίμενα ότι θα βγω αμέσως πρώτος σκόρερ»

Φαν Βέερτ: «Δεν περίμενα ότι θα βγω αμέσως πρώτος σκόρερ»

Newsroom
Φαν Βέερτ: «Δεν περίμενα ότι θα βγω αμέσως πρώτος σκόρερ»

bet365

Ο επιθετικός του Βόλου μίλησε στην Ολλανδία για το γεγονός ότι αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στη Super League Interwetten, αλλά και για το μέλλον του.

Ο Τομ Φαν Βέερτ με 17 γκολ ήταν τη φετινή σεζόν ο πρώτος σκόρερ στη Super League Interwetten στην πρώτη του χρονιά στην Ελλάδα. Ο Ολλανδός επιθετικός του Βόλου μίλησε στην πατρίδα του και τόνισε πως δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη, ενώ μιλώντας για το μέλλον του υπογράμμισε ότι περιμένει να δει αν θα γίνει κάτι έπειτα από τη φετινή του επιτυχία.

Όσα είπε ο Φαν Βέερτ στην ιστοσελίδα Omroep Brabant:

Για το ότι βγήκε πρώτος σκόρερ στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Δεν άνοιξα σαμπάνια, αλλά φυσικά το απόλαυσα που βγήκα πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα. Το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι Bundesliga ή Premier League, αλλά είναι γνωστό για το αμυντικό ποδόσφαιρο. Δεν μπορείς να βάλεις 25 γκολ όπως στην Ολλανδία».

Για το αν περίμενε κάτι τέτοιο: «Όταν ήρθα στην Ελλάδα, δεν περίμενα ότι θα γίνω αμέσως πρώτος σκόρερ. Οι επιθετικοί από κορυφαίους συλλόγους έχουν την ευκαιρία να σκοράρουν πιο συχνά από εμένα. Από την πρώτη στιγμή μπήκα σε μια ροή. Αυτό το συναίσθημα είναι υπέροχο ως επιθετικός και κατάφερα να το κρατήσω μέχρι το τέλος».

Για το αν βλέπει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του: «Η απόδοση σίγουρα θα έχει γίνει αντιληπτή, αλλά θα περιμένουμε και θα δούμε».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα