Σιμόες: Αποχαιρέτησε την Ελλάδα και την ΑΕΚ

Σιμόες: Αποχαιρέτησε την Ελλάδα και την ΑΕΚ

Newsroom
Σιμόες: Αποχαιρέτησε την Ελλάδα και την ΑΕΚ

bet365

Επειτα από επτά χρόνια παρουσίας, ο Αντρέ Σιμόες αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ, με τον Πορτογάλο μέσο να αποχαιρετά την Ένωση και την Ελλάδα με ανάρτησή του στο Instagram.

Μετά από 226 συμμετοχές, 11 τέρματα, επτά ασίστ, έναν τίτλο πρωταθλήματος κι έναν Κυπέλλου, ο Αντρέ Σιμόες αποχαιρέτισε την ΑΕΚ, καθώς μένει ελεύθερος και δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιό του.

Με ανάρτηση του στα social media, μέσα από το αεροπλάνο ο 32χρονος μέσος είπε «αντίο» στην Ελλάδα και τους «κιτρινόμαυρους». «Ήρθε η ώρα να πω αντίο», έγραψε χαρακτηριστικά ο Σιμόες βάζοντας δίπλα και μια ελληνική σημαία.

Ο Πορτογάλος μέσος, ο οποίος αποκτήθηκε το 2015 από την ΑΕΚ γνώριζε από πριν ότι δεν επρόκειτο να ανανεωθεί το συμβόλαιό του κι έτσι αποχώρησε από το club ως παντοτινός φίλος της Ένωσης, αναζητώντας πλέον τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

123
Το Insta Story του Αντρέ Σιμόες/andresimoes_8
@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα