Ολυμπιακός: Η μεγάλη πρόταση που περίμενε ο Ελ Αραμπί από το Κατάρ δεν ήρθε

Ολυμπιακός: Η μεγάλη πρόταση που περίμενε ο Ελ Αραμπί από το Κατάρ δεν ήρθε

Ολυμπιακός: Η μεγάλη πρόταση που περίμενε ο Ελ Αραμπί από το Κατάρ δεν ήρθε

bet365

Ο έμπειρος στράικερ το προηγούμενο διάστημα είχε και το... μέτωπο του Κατάρ, μόνο που η μεγάλη πρόταση που περίμενε η πλευρά του παίκτη δεν ήρθε.

Ο 35χρονος Γιουσέφ Ελ Αραμπί το τελευταίο διάστημα έχει εκφράσει την επιθυμία του να μείνει στον Ολυμπιακό. Δείχνει να το έχει κάνει πιο έντονα και με μία πιο θετική τάση για deal. Το ανοιχτό θέμα των δύο πλευρών για το νέο συμβόλαιό του ήταν κυρίως το οικονομικό σκέλος. Υπάρχει μία αίσθηση / εκτίμηση πως η περίπτωση του Ελ Αραμπί θα τελειώσει με τον ένα ή τον άλλον τρόπο αυτές τις ημέρες.

Η πληροφορία πάντως που επίσης υπάρχει είναι πως η πλευρά του παίκτη είχε και το... μέτωπο του Κατάρ. Ωστόσο η μεγάλη πρόταση ή πολύ μεγάλη - εάν θέλετε - πρόταση που περίμενε από εκεί δεν ήρθε (προφανώς έτσι όπως θα την ήθελε και την είχε αξιολογήσει η πλευρά του ποδοσφαιριστή) και παράλληλα ο έμπειρος στράικερ έχει αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια και το ξεχωριστό του δέσιμο με την ομάδα του Ολυμπιακού.

Ο Ελ Αραμπί φέτος έχει 51 ματς με 23 γκολ και 4 ασίστ. Συνολικά στον Ολυμπιακό έχει 151 ματς με 78 γκολ, 19 ασίστ και φυσικά 3 πρωταθλήματα και 1 Κύπελλο. Ακόμα και να μείνει τελικώς πάντως ο Γαλλομαροκινός φορ ο Ολυμπιακός παραμένει εξαιρετικά πιθανό να κινηθεί και για άλλον φορ, κατά προτίμηση νεότερο σε ηλικία που θα προορίζεται περισσότερο για βασικός.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα