Super 3: «Μην επιχειρήσετε να δημιουργήσετε αυτην την αηδία θα σας εκθέσουμε παντου»!

Super 3: «Μην επιχειρήσετε να δημιουργήσετε αυτην την αηδία θα σας εκθέσουμε παντου»!

Newsroom
Super 3: «Μην επιχειρήσετε να δημιουργήσετε αυτην την αηδία θα σας εκθέσουμε παντου»!

bet365

Την στήριξη στην ομάδα του Άρη, που πριν μερικές μέρες κατέκτησε το ευρωπαϊκό εισιτήριο και την αντίθεση σε όσους την «πολεμούν» αναφέρει με ανακοίνωσή του ο Super3.

Μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του Super 3 αναφέρει για το θέμα που προέκυψε:

«Προφανώς έχετε καταλάβει ότι από τον χαμό του Άλκη και μετά είμαστε σε μια ιδιαίτερη φάση, σαν οντότητα απέναντι στους εαυτούς μας, απέναντι στην κοινωνία, απέναντι στον σύλλογο, απέναντι στις μανάδες και στους πατεράδες που αγαπούν τον σύλλογο, το ποδόσφαιρο και αυτόν τον οργανισμό που λέγετε ΑΡΗΣ. Δεν έχουμε κάνει καμία δημόσια ανάρτηση όλες τις προηγούμενες μέρες και τις προηγούμενες εβδομάδες για να εκφράσουμε κανέναν ενθουσιασμό και να δημοσιεύσουμε την οποιαδήποτε χαρά μας έφερε ο σύλλογος τις τελευταίες ημέρες.

Είναι πολύ εύκολο να το διαπιστώσετε κοιτάζοντας τις δημοσιεύσεις των τελευταίων ημερών. Δεν έχουμε σχολιάσει καμία χαρά της ομάδας, δεν έχουμε μιλήσει και δεν έχουμε πανηγυρίσει.

Αισθανόμαστε εξοργισμένοι με τους εαυτούς μας που πρέπει να το κάνουμε σχολιάζοντας αυτήν την γελοιότητα που τις τελευταίες δύο μέρες κάποιοι έχουν την ανάγκη να στήσουν, δεν είναι η πρώτη φορά που το συναντάμε στην διαδρομή μας τα τελευταία χρόνια απλά αυτή τη φορά προσπερνάει τις κόκκινες γραμμές και του πιο άρρωστου μυαλού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα