ΟΦΗ: Τα 2+1 «διαζύγια» και ο Φαν Ντάινεν

ΟΦΗ: Τα 2+1 «διαζύγια» και ο Φαν Ντάινεν

ΟΦΗ: Τα 2+1 «διαζύγια» και ο Φαν Ντάινεν

bet365

Καστάνιος και Σελίμοβιτς έχουν αποχωρήσει και επισήμως, το ίδιο θα γίνει άμεσα με τον Κοροβέση, την ίδια ώρα που ο ΟΦΗ θα ψάξει να βρει λύση με τον Μάικ φαν Ντάινεν.

Λουκ Καστάνιος και Βαχίντ Σελίμοβιτς έχουν αποτελέσει παρελθόν και τυπικά για τον ΟΦΗ. Ο Ολλανδός φορ μετά από 24 συμμετοχές σημείωσε μόλις τρία γκολ, δεν έπεισε ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα στο σκοράρισμα και έφυγε. Από την πλευρά του ο μεσοαμυντικός από το Λουξεμβούργο έλυσε τη συνεργασία του με την ΠΑΕ μετά από 30 συμμετοχές την τελευταία διετία (ένα γκολ, δέκα κίτρινες, μία κόκκινη). Τη σκυτάλη θα πάρει ο Νίκος Κοροβέσης, για τον οποίο εδώ και μερικές μέρες έχει γίνει γνωστό ότι δεν συνεχίζει στην ομάδα του Ηρακλείου. Μετά από 109 συμμετοχές, ο Χαλκιδαίος αριστερός μπακ - χαφ θα αναζητήσει άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Δεν είναι μόνο αυτοί που θα αποχωρήσουν από τον ΟΦΗ. Ο Ολλανδός, Μάικ φαν Ντάινεν, αυτόν τον ένα χρόνο που έμεινε στο κλαμπ του Ηρακλείου απέδειξε ότι δεν είναι ο ποδοσφαριστής που μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω. Έκανε 21 συμμετοχές και παρότι η δουλειά του είναι να βάζει γκολ, ή τουλάχιστον να βοηθά στο σκοράρισμα, δεν βοήθησε κάτι από τα δύο. Το περασμένο καλοκαίρι ο 30χρονος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο, επομένως θα πρέπει να αναζητηθεί ο τρόπος με τον οποίο θα αποχωρήσει, αφού δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα