Γκάμα: «Χαρούμενοι που πετύχαμε τον στόχο μας, θέλω να είμαι στον Αρη»

Γκάμα: «Χαρούμενοι που πετύχαμε τον στόχο μας, θέλω να είμαι στον Αρη»

Newsroom
Γκάμα: «Χαρούμενοι που πετύχαμε τον στόχο μας, θέλω να είμαι στον Αρη»

bet365

Ο μεσοεπιθετικός των «κίτρινων» αναφέρθηκε τόσο στη φετινή πορεία της ομάδας όσο και στο μέλλον του στο club.

Για την έξοδο του Αρη στην Ευρώπη αλλά και το μέλλον του στην ομάδα μίλησε ο Μπρούνο Γκάμα, μετά το αποψινό (17/5) 3-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα. «Ολοι είμαστε χαρούμενοι γιατί πετύχαμε τον στόχο μας από την αρχή της σεζόν. Δεν μπορέσαμε να πάμε στον τελικό του Κυπέλλου, αλλά βγήκαμε στην Ευρώπη και αυτό είναι σημαντικό. Δεν ξέρω ακόμα τι θα γίνει με εμένα, όλοι ξέρουν πως θέλω να είμαι στην ομάδα αλλά δεν μπορώ να ξέρω το μέλλον μου».

Για το τι άλλαξε στους «κίτρινους» σχολίασε πως «αντιδράσαμε όταν τα πράγματα δεν πήγαν καλά. Η νίκη επί του ΠΑΟΚ μας έδωσε ώθηση για να μπορέσουμε να φτάσουμε στον στόχο μας και ανεβήκαμε στην βαθμολογία».

Μετά ρωτήθηκε για την καλύτερη φετινή του στιγμή με τον Αρη. «Μου αρέσει περισσότερο να σκοράρει παρά να δίνω ασίστ αλλά επειδή ήταν εξαιρετική σημασίας η ασίστ στον Ματέο κόντρα στην ΑΕΚ για το 3-2, θα διαλέξω αυτή ως την κορυφαία».

Οσο για την παλιότερη υπόσχεση του για έναν τίτλο είπε: «κάθε χρόνο λέμε πως θέλουμε να πάμε σε έναν τελικό, αλλά δεν το πετυχαίνουμε. Οπότε καλύτερα να μην πούμε τίποτα».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα