Άρης: Με Ιτούρμπε και Πάλμα στην 11αδα

Άρης: Με Ιτούρμπε και Πάλμα στην 11αδα

Newsroom
Άρης: Με Ιτούρμπε και Πάλμα στην 11αδα

bet365

Ο Χερμάν Μπούργος απέφυγε τις αλλαγές στο αρχικό σχήμα για τον αγώνα (20:00) με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα, πλην των αναγκαίων λόγω των απουσιών.

Ο Άρης θα κυνηγήσει τις όποιες πιθανότητες έχει για την κατάκτηση της 2ης θέσης στην Interwetten Superleague και το σενάριο που τον ευνοεί προϋποθέτει δική του νίκη απέναντι στον ΠΑΣ και ισόπαλο αποτέλεσμα στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Τούμπας. Οι βλέψεις του Άρη για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ επιβεβαιώνονται μέσα από τις επιλογές του Χερμάν Μπούργος στο αρχικό σχήμα καθώς ο Αργεντίνος τεχνικός απέφυγε τις αλλαγές πλην των αναγκαίων λόγω των απουσιών των Σούντγκρεν, Γκάνεα, Λούκας Σάσα, Μπερτόγλιο και Μπαντού Ντιαγέ.

Ο Χουλιάν Κουέστα διατηρήθηκε κάτω από την εστία ενώ στην τετράδα της άμυνας ο Εμάνουελ Σάκιτς είναι το νέο πρόσωπο καθώς θα καλύψει το αριστερό άκρο. Στη δεξιά πλευρά είναι ο Σαλέμ Εμπακατά με δίδυμο στόπερ τους Φαμπιάνο, Μπράμπετς. Ματίγια και Ντουκουρέ είναι τα δύο αμυντικά χαφ ενώ στην επιθετική τετράδα βρίσκονται οι Ιτούρμπε, Μαντσίνι, Πάλμα και Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα