ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: Με πεντάδα στην άμυνα και εννιά αλλαγές το «τριφύλλι»

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: Με πεντάδα στην άμυνα και εννιά αλλαγές το «τριφύλλι»

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: Με πεντάδα στην άμυνα και εννιά αλλαγές το «τριφύλλι»

bet365

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς επέλεξε ξανά το 3-4-3 για τον Παναθηναϊκό σε ένα εκτός έδρας ντέρμπι και προχώρησε σε εννιά αλλαγές στο αρχικό σχήμα, έχοντας το μυαλό του στον τελικό του Σαββάτου.

O Παναθηναϊκός θέλει να ολοκληρώσει το πρωτάθλημα με ένα καλό αποτέλεσμα απόψε στη Τούμπα αλλά το μυαλό όλων είναι και φυσιολογικά στον τελικό του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς άλλαξε την ενδεκάδα κατά τα 9/11 σε σχέση με το 4-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα και επαναφέρει το 3-4-3.

Ο Διούδης ξεκινά κάτω από τα δοκάρια. Αριστερός μπακ-χαφ ο Χατζηθεοδωρίδης, δεξιός ο Γκατσίνοβιτς και οι Κουρμπέλης, Σάρλια, Σένκεφελντ στο κέντρο της άμυνας. Αλεξανδρόπουλος και Μαουρίσιο στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Αριστερός εξτρέμ ο Βιτάλ, δεξιός ο Χατζηγιοβάνης και σέντερ φορ ο Καρλίτος.

Eκτός αποστολής έμειναν οι Βέλεθ και Παλάσιος.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα