Μπούργος: «Δεν έχουμε μιλήσει με τον πρόεδρο για τον προγραμματισμό της επόμενης χρονιάς»

Μπούργος: «Δεν έχουμε μιλήσει με τον πρόεδρο για τον προγραμματισμό της επόμενης χρονιάς»

Newsroom
Μπούργος: «Δεν έχουμε μιλήσει με τον πρόεδρο για τον προγραμματισμό της επόμενης χρονιάς»

bet365

Ο Χερμάν Μπούργος υποστήριξε ότι ήδη νιώθει δέσιμο με τους οπαδούς του Άρη και σχετικά με τον προγραμματισμό της επόμενης σεζόν σημείωσε ότι δεν έχει μιλήσει με τον Θόδωρο Καρυπίδη για να βάλουν κάτω όλα τα δεδομένα.

Σε συνέντευξή του στα κανάλια Novasports, ο 53χρονος τεχνικός του Άρη αναφέρθηκε αρχικά στην επική ανατροπή επί της ΑΕΚ και την εξασφάλιση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου τονίζοντας ότι… «είναι μια απόλυτη ευτυχία γιατί από την πρώτη στιγμή πίστεψα στους ποδοσφαιριστές οι οποίοι τα έδωσαν όλα. Ήταν πραγματικά μια επική ανατροπή και πραγματικά είμαι ευτυχισμένος για τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και κυρίως για τα μικρά παιδιά».

Σε ερώτηση για την τρελή εξέλιξη του αγώνα, τις σκέψεις του όταν το σκορ ήταν 0-2 για την ΑΕΚ κι αν το παιχνίδι είχε δύο όψεις, απάντησε: «Δεν θα συμφωνήσω ότι υπήρχαν δύο παιχνίδια. Θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα έπαιξε πολύ καλά και είχε την καλύτερη ευκαιρία με τον Ιτούρμπε. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω έναν παίκτη, αλλά το σύνολο. Πρέπει να επισημάνουμε ότι όλα αυτά τα παιχνίδια είναι τελικοί, προσωπικά έχω παίξει πολλούς τελικούς στην καριέρα μου και θα πρέπει μ’ αυτόν τον τρόπο να αντιμετωπίζεις αυτά τα παιχνίδια. Είναι φυσιολογικό σ’ αυτά τα παιχνίδια να υπάρχουν ανατροπές».

Του ζητήθηκε να αφιερώσει την επιτυχία και απάντησε… «Θα ήθελα να αφιερώσω την επιτυχία στον κόσμο του Άρη και σε όλες τις οικογένειες», είπε και ρωτήθηκε για το φιλί που έστειλε στην κόρη του όταν τελείωσε το παιχνίδι. «Ναι ισχύει. Οπωσδήποτε αφιερώνω τη νίκη στην κόρη μου αλλά και στα υπόλοιπα παιδιά μου».

Σχετικά με τον αγώνα που ακολουθεί στα Γιάννινα, ο Χερμάν Μπούργος υποστήριξε ότι η ομάδα του πρέπει πάση θυσία να νικήσει. «Θα ψάξουμε τη νίκη στα Γιάννινα. Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι το οποίο πρέπει οπωσδήποτε να νικήσουμε».

Ο Χερμάν Μπούργος δεσμεύτηκε με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024 και ρωτήθηκε για τον προγραμματισμό της επόμενης σεζόν δεδομένου του ότι λήγει ένας μεγάλος αριθμός συμβολαίων. «Δεν μπορώ να πω κάτι γιατί δεν έχουμε μιλήσει με τον πρόεδρο για τον προγραμματισμό της επόμενης σεζόν», απάντησε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα