Παναθηναϊκός: Χαμός, τελείωσαν τα ιντερνετικά εισιτήρια για τον τελικό!

Παναθηναϊκός: Χαμός, τελείωσαν τα ιντερνετικά εισιτήρια για τον τελικό!

Παναθηναϊκός: Χαμός, τελείωσαν τα ιντερνετικά εισιτήρια για τον τελικό!

bet365

Σε χρόνο... dt, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού εξαφάνισαν τα εισιτήρια που διατέθηκαν μέσω ίντερνετ για τον μεγάλο τελικό κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Εν ριπή οφθαλμού εξαφάνισαν τα εισιτήρια για τον τελικό με τον ΠΑΟΚ, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού! Τα διαθέσιμα «κομμάτια» κυκλοφόρησαν στις 3 το μεσημέρι της Δευτέρας και μέσα σε μία ώρα έκαναν... φτερά, κάτι που δείχνει την δίψα που επικρατεί στους φίλους του «τριφυλλιού» για το μεγάλο ματς του ΟΑΚΑ. Η επιστροφή του συλλόγου σε έναν τελικό μετά το 2014 και η εικόνα της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχουν προκαλέσει ενθουσιασμό και τεράστια προσμονή.

Η «πράσινη» ΠΑΕ πήρε 21.478 εισιτήρια, έχουν απομείνει ακόμη ελάχιστα, τα οποία δεν θα διατεθούν μέσω ίντερνετ και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, η κερκίδα που αναλογεί στον Παναθηναϊκό θα είναι... τίγκα!

H ανακοίνωση του «τριφυλλιού» αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους του συλλόγου ότι τα προς διάθεση εισιτήρια για τον τελικό Κυπέλλου της 21ης Μαΐου 2022 με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, εξαντλήθηκαν. Σας ευχαριστούμε όλους για την αγάπη και τη στήριξη στην ομάδα! Σε περίπτωση επιστροφών από εισιτήρια που έχουν δοθεί σε χορηγούς της ΠΑΕ, θα υπάρξει σχετική ενημέρωση μέσω ανακοίνωσης».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα