Μπούργος: «Ήταν ένας θρίαμβος»

Μπούργος: «Ήταν ένας θρίαμβος»

Newsroom
Μπούργος: «Ήταν ένας θρίαμβος»

bet365

Ο Χερμάν Μπούργος έδωσε στη νίκη του Άρη την αξία που πραγματικά έχει κάνοντας λόγο για έναν θρίαμβο, συνυπολογίζοντας φυσικά και τον τρόπο με τον οποίον ήρθε.

Αν και υψηλόσωμος, ο Αργεντίνος προπονητής του Άρη χάθηκε στις αγκαλιές όλων μετά την ολοκλήρωση της μυθικής ανατροπής των «κίτρινων» επί της ΑΕΚ μέσω της οποίας εξασφαλίστηκε το ευρωπαϊκό εισιτήριο. «Αυτός ο θρίαμβος δεν είναι προσωπικός, ανήκει σε όλα την ομάδα αλλά και στον κόσμο. Τα καταφέραμε όλοι μαζί. Παίξαμε έναν τελικό, έτσι αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι», είχε αρχικά στα κανάλια Novasports και ρωτήθηκε για την υλοποίηση του στόχου.

«Τα συγχαρητήρια ανήκουν σε όλους όσοι βοήθησαν να φτιαχτεί αυτή η ομάδα. Το έχω πει πολλές φορές ότι είναι καλή ομάδα και αξίζει. Μπράβο στους παίκτες και στον κόσμο μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και την οικογένειά μου», είπε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα