Ο Σάκιτς προανήγγειλε την αποχώρησή του από τον Αρη

Ο Σάκιτς προανήγγειλε την αποχώρησή του από τον Αρη

Newsroom
 Ο Σάκιτς προανήγγειλε την αποχώρησή του από τον Αρη

bet365

Ο Αυστριακός αμυντικός ανέφερε στα social media πως θα παίξει κόντρα στην ΑΕΚ για τελευταία φορά στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Την αποχωρησή του από τον Αρη ύστερα από δύο σεζόν προανήγγειλε ο Εμάνουελ Σάκιτς. Ο Αυστριακός αμυντικός που πήγε το καλοκαίρι του 2020 στους «κίτρινους» και συνολικά μετρά 53 εμφανίσεις με τη φανέλα τους έγραψε στα social media, ενόψει του σημερινού (14/5) αγώνα με την ΑΕΚ. «Το τελευταίο μου παιχνίδι στο σπίτι (σ.σ. εννοώντας το Κλεάνθης Βικελίδης) απόψε».

Ο παίκτης μίλησε και στη NOVA, ενόψει της αναμέτρησης με την Ενωση που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το ευρωπαϊκό μέλλον των Θεσσαλονικιών. «Είμαι χαρούμενος που παίζουμε στην έδρα μας, γιατί θα έχουμε τους οπαδούς μας που θα μας στηρίξουν και θα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Θα τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε το στόχο μας. Πρέπει να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι μας, αν κάνουμε το παιχνίδι μας με ηρεμία, όλα θα κυλήσουν ομαλά. Ξέρουμε τις δυνατότητες της ομάδας, αλλά πρέπει να εστιάσουμε και στην επιθετική τους γραμμή, που είναι πολύ δυνατή, να τους περιορίσουμε και αν συμβεί αυτό, είμαι πολύ αισιόδοξος», σχολίασε μεταξύ άλλων.

Και συνέχισε. «Ολη η σεζόν ήταν περίεργη, όχι μόνο από τα δικά μας σκαμπανεβάσματα, αλλά και από όλα όσα συνέβησαν αυτή τη χρονιά. Πιστεύω ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο, καθώς οι φίλαθλοι είναι ικανοποιημένοι μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ και ανυπομονώ για να πετύχουμε το στόχο μας».

...

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα