G-Betting: «Τελικός» με γκολ το Άρης-ΑΕΚ

G-Betting G-Betting
G-Betting: «Τελικός» με γκολ το Άρης-ΑΕΚ
Οι προβλέψεις της G-Betting για τα σημερινά ματς της Super League Ιnterwetten.

Αγωνιστική δράση με τρία ματς σήμερα για τα Play Offs της Super League Ιnterwetten, με το Άρης-ΑΕΚ να είναι τελικός για την Ευρώπη, αφού όποιος νικήσει εξασφαλίζει την παρουσία του στα προκριματικά του Conference League.

Στις 20:00 ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ στο ματς της αγωνιστικής, αφού και οι δύο θέλουν νίκη για να κλειδώσουν ευρωπαϊκό εισιτήριο. Σε περίπτωση ισοπαλίας όλα θα κριθούν τελευταία αγωνιστική. Η Ένωση προέρχεται από το 3-0 επί του ΠΑΣ, ενώ η ομάδα της Θεσσαλονίκης έκανε διπλό στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ. Έχουν την ποιότητα και οι δύο να βρουν γκολ στο ματς και πιθανότατα θα το κάνουν παρά την κρισιμότητα του ματς. Τσούμπερ, Λιβάι και Άμραμπατ, αλλά και Καμαρά-Ιτούρμπε μπορούν να δημιουργήσουν θέματα στους αντιπάλους τους.

Επιλέγουμε goal/goal στο 2.05

ξξ

O Ολυμπιακός θα κάνει φιέστα τίτλου κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει το μυαλό του στον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Και σε αυτή την περίπτωση υπάρχουν πολλές πιθανότητες να δούμε γκολ και από τις δύο πλευρές. Οι άμυνες των ομάδων δεν εμπνέουν σιγουριά, ενώ δεν διακυβεύεται κάτι σημαντικό στο ματς. Η μεσοεπιθετική δύναμη των δύο αντιπάλων μας αναγκάζει να πάμε και εδώ στο goal/goal.

Διαλέγουμε goal/goal στο 1.90

ξ

Τέλος για τα playoffs, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΣ. Οι πράσινοι έρχονται φουριόζοι μετά το διπλό με τον Ολυμπιακό, ενώ είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα των playoffs. Ο ΠΑΣ δεν κυνηγά κάτι, αλλά ζορίζει όλους τους αντιπάλους. Η φόρα του Παναθηναϊκού θα υπερισχήσει σε σχέση με το κίνητρο. Επιλέγουμε ένα γρήγορο γκολ στο ματς, πιθανότατα από την πλευρώ του τριφυλλιού

Επιλέγουμε πρώτο γκολ μέχρι το 29ο λεπτό στο 1.90

α

Υπάρχει και ματς για τα playouts του Βόλου με τον ΟΦΗ. Και οι δύο δεν ανησυχούν για κάτι και αναμένεται ένα ανοιχτό ματς με θέαμα. Θέλουν να κλείσουν τη σεζόν με ωραίο ποδόσφαιρο και δεν θα είναι δύσκολο να κουνήσουν τα αντίπαλα δίχτυα πάνω από μία φορά.

Διαλέγουμε το over 2.5 στο 1.73

κ

Οι επιλογές της G-Betting

Άρης-ΑΕΚ

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός-ΠΑΣ

Βόλος - ΟΦΗ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

G-Betting
G-Betting