Κίτρινος τελικός για Ευρώπη!

Newsroom
Κίτρινος τελικός για Ευρώπη!
Μονομαχία Άρης - ΑΕΚ με φόντο το Europa Conference League στην προτελευταία αγωνιστική των playoffs της Super League Interwetten. Με 0% γκανιότα το κίτρινο ντέρμπι από την Interwetten.gr, μαζί με άλλα έντεκα ματς, τα οποία παίζονται και συνδυαστικά! - Δυνατότητα πονταρίσματος στο ποια ομάδα θα πάρει την δεύτερη θέση στα playoffs.

Η πιο μεγάλη (ευρωπαϊκή) ώρα είναι τώρα! Στο «Κλεάνθης Βικελίδης», οι ισόβαθμοι Άρης και ΑΕΚ δίνουν τελικό (Σάββατο 14/05, 20:00) με έπαθλο την τέταρτη θέση των playoffs της Super League Interwetten, η οποία οδηγεί στο Europa Conference League της επόμενης περιόδου.

Η Interwetten.gr προσφέρει με 0% γκανιότα το κίτρινο ντέρμπι που θα κρίνει το ευρωπαϊκό εισιτήριο, μαζί βεβαίως με πάνω από 160 ειδικά στοιχήματα με σκόρερ, κόρνερ, κάρτες και ξεχωριστά Combo Bets με υψηλές αποδόσεις.

Μετά τα αποτελέσματα των playoffs της Super League Interwetten, η μάχη για την δεύτερη θέση πήρε «φωτιά» και η Interwetten.gr προσφέρει τη δυνατότητα πονταρίσματος στο ποια ομάδα θα την κάνει δική της, με φαβορί τον ΠΑΟΚ (1,25), αουτσάιντερ τον Παναθηναϊκό (4,50), με Άρη (20,00) και ΑΕΚ (30,00) να ακολουθούν.

Η Interwetten.gr είναι η πρώτη εταιρεία που πρόσφερε τη δυνατότητα ταυτόχρονου πονταρίσματος δύο ή περισσότερων αγώνων με 0% γκανιότα, με ό, τι αυτό συνεπάγεται για την δυνατότητα υψηλότερων κερδών.

Εκτός, λοιπόν, από την μονομαχία Άρης - ΑΕΚ, η Interwetten.gr θα προσφέρει με 0% γκανιότα και άλλα έντεκα παιχνίδια του ποδοσφαιρικού τριημέρου, όπου ξεχωρίζει η πάντα συναρπαστική μονομαχία Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ (Σάββατο 14/05, 20:00), αλλά βεβαίως και ο τελικός του Κυπέλλου Αγγλίας μεταξύ Τσέλσι και Λίβερπουλ (14/05, 18:45).

Συν τοις άλλοις, η Interwetten.gr θα προσφέρει με 0% γκανιότα και τις εξής αναμετρήσεις: Μπάγερ Λεβερκούζεν - Φράιμπουργκ (Σάββατο 14/05, 16:30), Στουτγκάρδη - Κολωνία (14/05, 16:30), Λιντς - Μπράιτον (Κυριακή 15/05, 16:00), Μίλαν - Αταλάντα (15/06, 19:00), Ατλέτικο Μαδρίτης - Σεβίλλη (15/05, 20:30), Βιγιαρεάλ - Ρεάλ Σοσιεδάδ (15/05, 20:30), Λεβάντε - Αλαβές (15/05, 20:30), Γιουβέντους - Λάτσιο (Δευτέρα 16/05, 21:45) και Νιούκαστλ - Άρσεναλ (16/05, 22:00).

Το μέλλον της Interwetten είναι εδώ!

Η Interwetten.gr κάνει την διαφορά με τις προσφορές της και βελτιώνει συνεχώς τις υπηρεσίες της, με γνώμονα τα «θέλω» των πελατών της και της αγοράς.

Η Interwetten.gr, λοιπόν, κάνει το παραπάνω βήμα και, μεταξύ πολλών άλλων, προσφέρει τα εξής:

  • -Έξτρα αγορές σε όλα τα κορυφαία γεγονότα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ (400+ ποδόσφαιρο, 150+ μπάσκετ).
  • -Αγορές με 0% γκανιότα* σε επιλεγμένους αγώνες.
  • -Combo bets σε επιλεγμένους αγώνες και σε όλους τους ελληνικούς αγώνες ποδοσφαίρου (corner, cards/bookings).
  • -Αγορές scorer σε όλους του ελληνικούς αγώνες.
  • -Νέες αγορές σε μακροχρόνια στοιχήματα.
  • -Αγορές παικτών σε σημαντικούς αγώνες μπάσκετ ελληνικών ομάδων.
  • -Combo bets σε σημαντικούς αγώνες μπάσκετ ελληνικών ομάδων.
  • -Αγορές παικτών σε όλους τους αγώνες του NBA.
  • -Προσφορά παιχνιδιών ESports (FIFA).


21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα