ΠΑΟΚ: Ενδεκάδα με Ζίβκοβιτς- Ίνγκασον και κάποια... τρικ (vid)

ΠΑΟΚ: Ενδεκάδα με Ζίβκοβιτς- Ίνγκασον και κάποια... τρικ (vid)

bet365

Ο Άντρια Ζίβκοβιτς επιστρέφει στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, όπως και ο Ίνγκι Ίνγκασον, για την σημερινή αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής των playoffs κόντρα στον Άρη.

Ο Άντρια Ζίβκοβιτς ξεπέρασε το πρόβλημα με την ίωση, που τον άφησε εκτός στον αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, επιστρέφει στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, όχι όμως στη θέση του δεξιού χαφ-εξτρέμ. Εκεί, η επιλογή του Ραζβάν Λουτσέσκου για την αναμέτρηση απέναντι στον Άρη, είναι ο Λούκας Τέιλορ.

Φανέλα βασικού παίρνει και ο Τόμας Μουργκ, με τον Αυστριακό να κινείται πίσω από τον φορ, αφήνοντας τον Ζίβκοβιτς στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

Επιστροφή έχουμε και για τον Ίνγκι Ίνγκασον στην ενδεκάδα του «Δικεφάλου», που αποτελείται από τους: Πασχαλάκη, Σάστρε, Ίνγκασον, Μιχάι, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρα, Κούρτιτς, Τέιλορ, Μουργκ, Α. Ζϊβκοβιτς και Άκπομ.

Εκτός 20αδας έμεινε για λόγους αποφόρτισης ο Νέλσον Ολιβέιρα.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα