Ομιλία Σαββίδη με μηνύματα στους παίκτες του ΠΑΟΚ

Ομιλία Σαββίδη με μηνύματα στους παίκτες του ΠΑΟΚ

Ομιλία Σαββίδη με μηνύματα στους παίκτες του ΠΑΟΚ

bet365

Η χτεσινή παρέμβαση του Ιβάν Σαββίδη στην καθημερινότητα της ομάδας είχε ως σκοπό να αφυπνίσει τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ενόψει των τελευταίων αγώνων στα playoffs και τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Ιβάν Σαββίδης απευθύνθηκε προς τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ σε μια προσπάθεια να τους «ξυπνήσει», μετά από ένα αρνητικό σερί εννιά αγώνων χωρίς νίκη.

Η χρονιά δεν έχει τελειώσει για τους «ασπρόμαυρους», με τον πιο σημαντικό στόχο να είναι μπροστά και να αφορά την κατάκτηση του 9ου κυπέλλου στην ιστορία του Συλλόγου, αλλά η εικόνα προβληματίζει, κάτι που επισήμανε ο μεγαλομέτοχος του «Δικεφάλου».

Τα αρνητικά αποτελέσματα και η εικόνα της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια δεν αρέσουν σε κανέναν εντός του «ασπρόμαυρου» οργανισμού. Και μέσα σ’ αυτούς είναι και ο ιδιοκτήτης της ομάδας, ο οποίος στη χτεσινή ομιλία του μίλησε σε αυστηρό ύφος απευθυνόμενος, κυρίως, προς τους ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου».

Ο Ιβάν Σαββίδης δεν ξεχνάει τι έχει πετύχει η ομάδα μέχρι τώρα στη σεζόν. Επανέλαβε ότι η πορεία στην Ευρώπη και η πρόκριση επί του Ολυμπιακού ήρθε μέσα από την προσπάθεια όλων, ωστόσο ενόψει των τελευταίων αγώνων, ζήτησε σοβαρότητα και προσήλωση στον στόχο της νίκης.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα