G-Betting με ματσάρες και... ταμείο

G-Betting G-Betting
 G-Betting με ματσάρες και... ταμείο
Οι προβλέψεις της G-Betting για τα σημερινά ματς της Super League Ιnterwetten.

Αγωνιστική δράση με τρία ματς... φωτιά σήμερα για τα Play Offs της Super League Ιnterwetten, καθώς όλα όσα γίνουν σήμερα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον από όποια πλευρά και αν το δει κανείς. Άλλωστε δύο από αυτά είναι τα κλασσικά ελληνικά ντέρμπι...

Αφετηρία στην Τούμπα, όπου στις 18:30 ο ΠΑΟΚ που προέρχεται από την ήττα από τον ΠΑΣ, υποδέχεται τον Άρη, ο οποίος έχασε από τον Ολυμπιακό. Για τους γηπεδούχους αποτελεί ερωτηματικό αν θα είναι παρόντες οι Λύρατζης, Ίνγκασον, Ζίβκοβιτς, Καντουρί, την ώρα που Βιεϊρίνια και Κρέσπο είναι νοκ άουτ. Οι «κίτρινοι» από την πλευρά τους δεν υπολογίζουν στους Σάσα, Γκάνεα, Ντιαγέ, Μπελαουάν, Λόπεθ, ενώ εκτός αποστολής είναι και οι Χαΐροβιτς, Ντένις.

Ο «δικέφαλος» θέλει τη νίκη για να μην μπει σε... περιπέτειες για την δεύτερη θέση, ψάχνει το τρίποντο, καθώς σε διαφορετική περίπτωση κινδυνεύει να πέσει στην 5η θέση που δεν δίνει κάποιο ευρωπαϊκό εισιτήριο.

paok

Στο παιχνίδι αυτό θα επιλέξουμε την ισοπαλία στο 3.10

Στις 19:30, το ενδιαφέρον θα μοιραστεί με την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ, όπου η ΑΕΚ υποδέχεται τον μαχητικό ΠΑΣ Γιάννινα, κόντρα στον οποίο έχει σημειώσει και την μοναδική της νίκη στην διαδικασία των Play Offs. Η Ένωση δεν υπολογίζει στους Αραούχο, Γέβτιτς, Βράνιες και Σιμόες, ενώ οι φιλοξενούμενοι τους Πίρσμαν, Γκαρντάφσκι , Ντομίνγκεθ, Μορέιρα, Ποζνάνσκι και Κόντε.

Η νίκη, όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, είναι μονόδρομος για τους «κιτρινόμαυρους, καθώς με Άρη στο Βικελίδης και Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, στις δύο τελευταίες αγωνιστικές, αυτό είναι το θεωρητικά πιο εύκολο ματς που έχουν. Σε διαφορετική περίπτωση θα παραμείνουν στην 5η θέση και ενδεχομένως να χάσουν έδαφος με τον Άρη και τον Παναθηναϊκό.

aek

Στο παιχνίδι αυτό θα επιλέξουμε τη νίκη της ΑΕΚ στο 1.30.

Τελευταίο ματς της ημέρας, το μεγάλο ελληνικό ντέρμπι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού που θα ξεκινήσει στις 21:00. Σε σχέση με τον αγώνα εναντίον του Άρη, στην αποστολή επιστρέφουν οι Λαλά, Μαντί, Μασούρας, Εμβιλά, Ρέαμπτσιουκ, Ροντρίγκες, Παπασταθόπουλος και Βατσλίκ, ενώ εκτός έμειναν ξανά οι Μπα, Φορτούνης, Μανωλάς και Ονιεκούρου. Από την πλευρά του, ο Γιοβάνοβιτς είδε τον Χουάνκαρ να είναι κανονικά στην διάθεσή του, όχι όμως και οι Γκατσίνοβιτς, Βέλεθ.

Οι πρωταθλητές παίζουν για το γόητρό τους που πάντα σε ένα τέτοιο ματς παίζει σημαντικό ρόλο, ενώ οι «πράσινοι» θέλουν τουλάχιστον έναν βαθμό, προκειμένου να συνεχίσουν να έχουν προβάδισμα έναντι Άρη και ΑΕΚ, καθώς τους έχουν και τους δύο στην ισοβαθμία.

osfp

Στο παιχνίδι αυτό θα επιλέξουμε την ισοπαλία στο 3.20

Οι επιλογές της G-Betting

ΠΑΟΚ-Άρης

ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

G-Betting
G-Betting