Ολυμπιακός: Η πεντάδα των νέων προσώπων με θετικό πρόσημο με τον Άρη

Ολυμπιακός: Η πεντάδα των νέων προσώπων με θετικό πρόσημο με τον Άρη

bet365

Ο Ολυμπιακός είχε θετικούς πρωταγωνιστές με τον Άρη από περιπτώσεις είτε νεαρών παικτών είτε ποδοσφαιριστών με μειωμένο χρόνο συμμετοχής και το Gazzetta τους παραθέτει.

Ο Ολυμπιακός από αυτό το 0-1 με τον Άρη είχε και κέρδη σε επίπεδο προσώπων. Κάποιοι παίκτες είναι της α' ομάδας που από αυτό το παιχνίδι μπορεί να ανατρέψουν την σε βάρος τους κατάσταση και κάποιοι άλλοι είναι νέα παιδιά σε ηλικία που έχουν προοπτική και μέλλον μπροστά τους. Για να δούμε τις πέντε περιπτώσεις με θετικό πρόσημο και που γενικά ξεχώρισαν (τη μία εξ αυτών τη μνημόνευσε ο Μαρτίνς)...


Μαμαντού Κανέ

Μαμαντού Κανέ

Πιέρ Κούντε

Πιέρ Κούντε

Φώτης Κίτσος

 Φώτης Κίτσος

Πέτρος Μπαγκαλιάνης

Πέτρος Μπαγκαλιάνης

Κώστας Τζολάκης

Κώστας Τζολάκης

Ο Αφρικανός διεθνής χαφ τα έδωσε όλα κυρίως στο αμυντικό σκέλος και σε επίπεδο τρεξιμάτων. Ακόμα όμως και δημιουργικά με κοντινές πάσες ο Μαμαντού Κανέ βοήθησε. Ο Μαρτίνς μετά το Άρης - Ολυμπιακός τον ξεχώρισε και έδειξε στις δηλώσεις του πως υπολογίζεται δείχνοντας πως αλλάζει - ή έστω πως μπορεί να αλλάξει - τα σε... βάρος του δεδομένα.

Ο διεθνής Καμερουνέζος, Πιέρ Κούντε, προφανώς και δεν είναι μία περίπτωση παίκτη που δεν έχει εμπειρία πίσω του. Ουσιαστικά είναι πιθανότατα το καλύτερο ματς που έχει κάνει με την ομάδα του Ολυμπιακού. Με καλές μπαλιές αλλά και με κομβική συμμετοχή του στη φάση του 0-1 με τον Τικίνιο.

Ο νεαρός επιθετικογενής παίκτης, Φώτης Κίτσος, έχει μετατοπιστεί στη θέση του αριστερού μπακ για να πάρει ευκαιρίες στην α' ομάδα (όπου είχε ήδη παίξει φέτος). Δέχθηκε σημαντική πίεση από την πλευρά του αλλά στάθηκε στο ύψος του ενώ επεδίωξε να συμβάλλει και δημιουργικά.

Ο ένας εκ των δύο βασικών στόπερ με τον Άρη, που βρέθηκε στο πλευρό του 37χρονου Αβραάμ Παπαδόπουλου. Ο Μπαγκαλιάνης προσπάθησε πολύ, είχε αρκετές κερδισμένες μονομαχίες και όποτε χρειάστηκε βγήκε και έξω από την περιοχή του και το πεδίο ευθύνης του.

Ο Χανιώτης διεθνής γκολκίπερ παραμένει πιτσιρικάς αλλά δεν είναι ένα άγνωστο πρόσωπο. Με τον Άρη ήταν σοβαρός, με πειστική παρουσία, επεμβάσεις όπου χρειάστηκε και χωρίς να κάνει κάποιο μεγάλο ή σοβαρό λάθος. Από τα παιδιά της ομάδας με μέλλον, που βέβαια έχει δοκιμαστεί ξανά στην α' ομάδα.

@Photo credits: INTIME, eurokinissi