Μαμαντού Κανέ: «Θέλω τίτλους με τον Ολυμπιακό»

Μαμαντού Κανέ: «Θέλω τίτλους με τον Ολυμπιακό»

Newsroom
 Μαμαντού Κανέ: «Θέλω τίτλους με τον Ολυμπιακό»

bet365

Ο 25χρονος χαφ τόνισε πως έχει υψηλές φιλοδοξίες με τους «ερυθρόλευκους» και στάθηκε στην εμπιστοσύνη του Πέδρο Μαρτίνς.

Ιδιαίτερη αναφορά στον Μαμαντού Κανέ έκανε ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το αποψινό (8/5) 1-0 του Ολυμπιακού επί του Αρη και ο 25χρονος χαφ έδειξε έτοιμος να δικαιώσει τον προπονητή. «Είμαι ευχαριστημένος και ευχαριστώ τον προπονητή για την εμπιστοσύνη. Σιγά σιγά θα βελτιώνομαι και τα λόγια του προπονητή μου έδωσαν αυτοπεποίθηση. Είμαστε πολλά νέα παιδιά στην ομάδα αλλά ξέρουμε να δουλεύομε μαζί και σήμερα τα δώσαμε όλα», σχολίασε αρχικά στη NOVA.

Και μετά ρωτήθηκε ποιοι τον βοηθούν ώστε να προσαρμοστεί στο club. «Υπάρχουν παίκτες που τους θεωρώ αδέρφια μου όπως ο Μπα, ο Εμβιλά, ο Μαντί Καμαρά. Μου μιλάνε πολύ και ο προπονητής μου λέει να τους ακούω καθώς έχουν εμπειρία». Οσο για τον στόχο του τόνισε πως «θέλω να πάμε στο Τσάμπιονς Λιγκ, να κερδίσω τίτλους με την ομάδα και να ξαναπάρουμε το πρωτάθλημα».


@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα